DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dakikada 92 doğru kelime 0 hata.
hodri meydan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
hodri meydan
1 Saniyeden kısa süre olayı biraz kafamı kurcaladı çünkü baya kısa bir süre. Tabi e mail adresinin içeriğine de bağlı.Türkçe Q klavyeye bakmadan, İngilizce: Ekli dosyayı görüntüle 57326
Türkçe Q klavye bakmadan, Türkçe: Ekli dosyayı görüntüle 57327
20 harfli e-posta adresimi 1 saniyeden kısa sürede yazıyorum, harfi veya kelimeyi yazmaya ne kadar aşina olduğuna bağlı bu hız aslında. Ortalama hızlarım böyle yani, klavyeye bakmadan bu kadar oluyor, bakarak hiç yazamıyorum.
Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve sol tarafta neredeyse tüm harfler, yazdığımı fark etmeden hesaplarıma girdiğim oluyor.1 Saniyeden kısa süre olayı biraz kafamı kurcaladı çünkü baya kısa bir süre. Tabi e mail adresinin içeriğine de bağlı.
1 saniyede yazamazsın, imkansız gibi bir şey.Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve sol tarafta neredeyse tüm harfler, yazdığımı fark etmeden hesaplarıma girdiğim oluyor.
Maksimum 1.3 saniyedir, eğer bunu test edebildiğimiz bir site varsa orda deneyelim.1 saniyede yazamazsın, imkansız gibi bir şey.
1,1 bile olsa kabul etmem xdMaksimum 1.3 saniyedir, eğer bunu test edebildiğimiz bir site varsa orda deneyelim.
Abi bana göre 1.5 saniyeyi geçmez, bilgisayarı kullanım süresine bağlı olarakda düşer o zaman. Yazmaya yatkın olduğu şeyleri herkes bu sürede yazar.1,1 bile olsa kabul etmem xd
1 saniye dedin çünkü ama bilemiyorum değişik