%100 bedava Minecraft ve steam keyleri %100 güvenlikli

D4RBE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bağzılarınız belki biliyordur.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.Adım=KAYIT|Yukarıdaki linkten kayıt olabilirsiniz kazandıklarınızın %10 bana geliyor 100 coins kazanırsanız 10'u bana gelir.

2.ADIM=COİNS KAZANMA|Öncelikle bu konuda Tremor Games'daki Türk formundan bir konu paylaşacağım ordan kolayca coinsin nasıl kazanalacağnı anlarsınız.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT:TAMAMEN ÜCRETSİZ VE GÜVENLİDİR.BEN MİNECRAFT İÇİN COİNS BİRİKTİRİYOM EĞER SİZE YARDIMCI OLDUYSA NE MUTLU BANA

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kanmayın derim. İlk linke basarsanız sayfayı ziyaret etmiş, sana puan vermiş ve sayfayı ziyaret edince onlara para kazandırmış oluyoruz. Bunların hepsi hikaye.

D4RBE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
inanmıyor musun yani ben kaznıyorum ama sizden - olan bise yok sizin gibiler yuzunden bunu gibi sitelerden yararlanamıyorlar hikaye diousunda ben azcık biriktircim 300 puan bir oyun aldım steam adıda pain killer sizin gibi insalara dicek artık bundan sonra tek sözüm yok.

D4RBE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben mimecraft premium alacak coins biriktiremedim ama baska bir oyun aldim painkiller die . Sen simdi yalanliyorsum ama denerse eger benden ozür dileme ihtiyacı duyabilirsin.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 22500 Puan istiyor.Ben gönüllü olarak denemek isteyen gruptayım gelişmeleri bildiririm.

D4RBE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizin gibi insanlar gulduor beni sen bi300puan yapda steam herhangi bi oun al 5saat icinde gelmezse ben sana mc alicam

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin gibi insanlar gulduor beni sen bi300puan yapda steam herhangi bi oun al 5saat icinde gelmezse ben sana mc alicam

22500 puanı nereden yapıyorsun bakalım.En fazla 2000 likler var zaten oyun oynayarak puan kazanma türkiyeye kapalı 2000lik surveyleri yaparak yapıyorsun oda telefonunu mailini karıştırıyor işin içine.O kadar zahmete gireceğime cidden kendim alsam parayla daha iyi.