[100+ Online] Play.BlokDunyasi.Net - [1.8.X] / Skyblock / Yeni Eşyalar, Çiftçi Sistemi, Tetikleyici , Kaptan / Türkiye'nin En Emek Skyblock Sunucusu!

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Clientiniz olmasa bile texurepacklerle bukadar kaliteli bir sunucu yapmanız inanılmaz! Tebrikler.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Başarılı bir sunucu yapmışsınız elinize sağlık, yetkilileri bile özenle seçilmiş. :kaş:

iMasterOzan

+ PLAY.ITSJERRYANDHARRY.COM +
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun gerek yetkili ekibi olsun, Gerek /tpa komutu için bile VİP istemeniz olsun, pek kaliteli değil açıkçası. "Pay to Win" Kelimesini abartmış versiyonusunuz desem yanılıyor olmam. Evet, Plugin ve harita tarzı şeyler olarak kaliteli olsa da. Durumu olmayan oyuncular için pek tercih edilebilir bir sunucu değil. Normal bir pay to win sizi 1-0 öne geçirirken, burda 10-0 öne geçiriyordur. Ben sunuculara para yatırırım, birçok sunucuya yatırmışımdır (Yüklü bir miktarda) ama inanın bana aşırı Pay to win olunca bırakın yatırmayı 5 kuruş bile verme hevesi kalmıyor. Neyse bu sadece bir yorum du, hiçbir hakaret, yada nefret amaçlı söylenmiş bir şey değildir. Benim şahsi görüşüm. Eğer ilerde sunucunuz gelişirse başlamayı düşünebilirim.

Teşekkür ederim,

iMasterOzan.

01zoro06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun gerek yetkili ekibi olsun, Gerek /tpa komutu için bile VİP istemeniz olsun, pek kaliteli değil açıkçası. "Pay to Win" Kelimesini abartmış versiyonusunuz desem yanılıyor olmam. Evet, Plugin ve harita tarzı şeyler olarak kaliteli olsa da. Durumu olmayan oyuncular için pek tercih edilebilir bir sunucu değil. Normal bir pay to win sizi 1-0 öne geçirirken, burda 10-0 öne geçiriyordur. Ben sunuculara para yatırırım, birçok sunucuya yatırmışımdır (Yüklü bir miktarda) ama inanın bana aşırı Pay to win olunca bırakın yatırmayı 5 kuruş bile verme hevesi kalmıyor. Neyse bu sadece bir yorum du, hiçbir hakaret, yada nefret amaçlı söylenmiş bir şey değildir. Benim şahsi görüşüm. Eğer ilerde sunucunuz gelişirse başlamayı düşünebilirim.

Teşekkür ederim,

iMasterOzan.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, görüşlerinize değer veriyoruz fakat yanıldığınızı da belirtmek istiyoruz. Sitemizin ürünler kısmına göz attığınız vakit göreceksiniz sunucuda sizi öne geçirecek bir kaç şey bulunmakta. Fakat hiçbir şekilde sizi çok çok öne geçirecek şeyler değilerdir. Spawnerlar, biz oyuncuların spawner elde etmesi için gezgin getirmekteyiz ki piyasada bulunan spawnerları oyuncuların sadece site üzerinden değil oyun içinden de para vererek alabilsinler. Yalnız tpa komutundan yola çıkarak bu şekilde bir yorum yapmanız doğru değil. Yaptığımız ve getirdiğimiz her sistem bir amaca hizmet etmektedir. Elbette bize destek olan oyunculara ekstra ayrıcalıklar vermek zorundayız verdikleri desteklerin karşılıklarını alabilsinler diye. Ortada 10-0 öne geçirecek bir durum yok. Sunucumuz emek skyblock sunucusu ve hiçbir VIP alan oyuncumuzu OPSKYBLOCK TADINDA ekstra özellik vermiyoruz! Sunucumuzda biraz daha vakit geçirmenizi öneririm o zaman anlayacaksınız ki oyuna bir kuruş bile yatırmadın ne tür seviyelere gelebileceğinizi görebilirsiniz. Sitede satılan kasaların içinden çıkabilecek her şeyi oyun içerisinden elde edebilecek duruma gelebilirsiniz. Yorumunuz ve görüşleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Yetkili ekibi hakkında yaptığınız yorumu değerlendiriyoruz. Sağlıklı günler dilerim.