%100 Türçke Jobs Plugini Verebilecek Varmı ?

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Küçücük dil dosyasını editlemeyi bilmiyorsanız sunucu açmayın. Lütfen.

İngilizce bilseniz azıcık, burada bu konuları görmezdik.

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
töbe töbe araştırdım bulamadım messageconfigden mesajları ayarlaybilyrm Artık Öğrendim [DOUBLEPOST=1425586376,1425586344][/DOUBLEPOST]ama öyle bi dosya yoktu benim jobs pluginimde anlamıyosun diyorum [DOUBLEPOST=1425586410][/DOUBLEPOST]Gelip Burda Laflarla Kral Olmaya Çalışıyorsunuz

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İngilizce ile alakası yok. öyle bir dosya olduğunu ve nasıl editlendiğini bilmiyorlar.
Yalnız çok kötü söyledin.

Nasıl editleneceğini bilseler bile, İNGİLİZCE bilmeseler "BİR" cümle zor çevirirler.
En önemli şey İngilizce. Gerisi kendiliğinden geliyor. Hiçbir bilgin olmasa dahi, İngilizce ve biraz mantık ile her şeyi çözersin.

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorin Ben Yeniyim Ama Herşeyi Zamanla Öğreneceğim Gelip Burda Milletin Moralini Bozarsanız Olmaz Böyle[DOUBLEPOST=1425586573,1425586539][/DOUBLEPOST]Sizinde Bilmediğiniz Çok Şey Vardır

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zorin Ben Yeniyim Ama Herşeyi Zamanla Öğreneceğim Gelip Burda Milletin Moralini Bozarsanız Olmaz Böyle[DOUBLEPOST=1425586573,1425586539][/DOUBLEPOST]Sizinde Bilmediğiniz Çok Şey Vardır
Bizim de bilmediğimiz çok şey var. Kabul ediyorum.
İngilizce öğrenmekte de yenisin zaten. Onu da öğreneceksin zamanla değil mi?

Fakat İngilizce bilmeden sunucu açmayın. Ben sadece bunu diyorum.[DOUBLEPOST=1425586686][/DOUBLEPOST]Bu arada Jobs eklentisinin dil dosyası şudur:

[DOUBLEPOST=1425587046][/DOUBLEPOST]Editleyeceğiniz yüz satır şey. Ne kadar zor olabilir ki zaten?