- 100 Yıl Sonra -

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar arkadaşlar.Eminim ki bu çağda yetişen teknolojilerden herkes memnun olmuştur.Bende şöyle düşündüm : " Acaba 100 yıl sonraki çağdaki teknoloji nasıl olacaktır ve insanların tepkisi..." dedirtti.

Tabi 100 yıl sonra ben bu olacağım { TEMSİLİ } :
thumbs_b_c_574cb6bbe482da24857ef4dd94fbbe36.jpg

Şimdi gelelim sadede.

Sizce 100 yıl sonra teknoloji bu mu olacak ? :
images.jpg

Mesajlarınızı bekliyorum...

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
100 yıl sonra yapılar çok farklı bir etken olacak.
Artık insanlar işlerini dışarıda yapması gerekirken bilgisayarda her şeyi halledebilecekler.
Bilgisayardan sanal bir ortam kurup yapay çocuk yapabilme olacak garip ama bekliyorum böyle bir şey.
İnsanlar dışarı çok az çıkacak beyni sanal aleme bağlı olacak.
Her yerde uçan arabalar olacak.

Bunlar 100 yıl sonra olacak rez alın diğer dünyadan bakarız artık.
Herhalde bunu duyduktan sonra teknolojiseverler dirilir :D

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Bana kalırsa,
teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin yinede taş devri insanlar kalıcak. şimdi bile amazonlarda kayıp köyler bulunuyor. önüne nokia3310 koysanız ufo gibi bakarlar yarım saat dediğim o ki uzay çağına geçtiğimizde yinede çağa yetişemeyenler olucaktır.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
100 Yıl sonra da birileri de 100 yıl sonra ne olacak diyeceğinden eminim. hatta 10 yıl sonra ne olacak da diyebilir çünkü bilim, teknoloj, gelişim katlanarak artar örneğin; 100 yıl önceyi 10 olarak düşünürsek bizim ile onların arasındaki fark 100 dür. Bizim ile 100 yıl sonramızın arasındaki fark 10000 olacak onların 100 yıl sonrası için fark 100000000 olacak bunu 10 a bölüp 10 yıldaki farka bakarsak 10000000 çıkar ki onların bu duruma göre 10 yıl sonra ne olacak şeklinde düşünmeleri olasıdır.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Vaaay 100 yıl sonra güzel köşeyi dönmüşsün kardeş :yıkıl:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2120 de dünya çöp dolacak. Çok mantıklı.
Her şeye çözüm buldular ona bulamadılar ha aynen.
Bugün bile çöpleri 20-30 kata kadar sıkıştıran teknolojilerin, araçlar varken 100 yıl sonrası için nasıl böyle bir şeyi ön görüyorsunuz ?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tek mantıklı cevabın @PlatinumTR olduğunu görmek üzücüydü. Yalnızca 1 kişi adam akıllı bir şey yazmış.
Açıkça söylemek gerekirse Teknoloji'nin doğayı öldürmesinden nefret ediyorum. Evet, ağaçlar sökülüyor odunlarla evler vesaire yapılıyor fakat yine ağaç dikenler, ormanları koruyan birçok insan var. Bu insanlar öldüklerinde yeni nesil dediğimiz bizler olacağız ki çoğu 16 - 17 yaşındaki kişinin küfür etme ve kendini bir şeyler sanması gibi aptal hareketleri var. Şimdiden kendimizi düzeltirsek daha iyi olur.

Bunu bilmek mümkün değil fakat bu konudaki kişilerin yaşlarını 17 varsayarsak, ortalama 50 ile 70 yıl daha yaşayacağız. Her saniye hücrelerimiz ölüyor, yenileri oluşuyor siz bilgisayar başında şu yazıyı yazarken bile vücudunuzda, dünyada neler oldu bir düşünün. Şimdi 50 ile 70 yıl yaşayabiliriz dedik ortalama olarak. Bunun ortasını alalım 60 yılı. 60 yıl yaşayan bir insan, yalnızca 3120 hafta yaşıyor. Ne kadar kısa değil mi? Açıkça söyleyeyim Teknoloji gelişsin fakat yeşili kaybedecek olursak ki ben o yılları görebilir veya görmeyebilirim çünkü 100 yıldan bile erken olabilir. Durumumuz vahim olur...

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Emin olun ki çöpler bir süre sonra sorun teşkil etmeyecektir eğer teknoloji daha hızlı ilerlerse ona da çözüm bulurlar ne bileyim çöpler kül olur veya çöp ile ilgili bir şeyler yapılır çöpü yok etmektense belki çöpü kullanıma sokarlar kullandıkça tamamen yok olan bir şey olabilir tıpkı araçlardaki benzin gibi satın alıyorsunuz kendisi bitiyor yok oluyor çöp içinde yapılabileceğini düşünüyorum.
doğa konusunda ise biz insanoğlu artık yapay ormanlar yapabilir hale geldik orjinalini bozssak bile orjinalmiş gibi daha güzel ve daha elverişli araziler elde edebiliyoruz. fakat yinede Teknoloji geliştikçe Bilgisayar korsanları gibi olaylarda faliyet göstermede hızlanacaktır bazıları beynimizin bir online alete bağlı olacağını düşünmüş teknolojiyi yapan insanoğludur ve bozacak olanda yine insanlardır teknolojinin bu kadar büyümesi insanları tehlikelere sokacaktır diye düşünüyorum şu anki durumda bile birçok kişinin kredi kartları çalınıyor şifreleri bulunuyor evleri bulunuyor beynimizin öyle bir sanal ortama bağlı olduğunu düşünürsek insanları öldürmek çok kolaylaşır tıpkı birçok insanı blue whale adlı oyunun öldürmesi gibi olacaktır sanal ortamda teknoloji geliştikçe blue whale gibi oyunlarda artış gösterecektir.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Emin olun ki çöpler bir süre sonra sorun teşkil etmeyecektir eğer teknoloji daha hızlı ilerlerse ona da çözüm bulurlar ne bileyim çöpler kül olur veya çöp ile ilgili bir şeyler yapılır çöpü yok etmektense belki çöpü kullanıma sokarlar kullandıkça tamamen yok olan bir şey olabilir tıpkı araçlardaki benzin gibi satın alıyorsunuz kendisi bitiyor yok oluyor çöp içinde yapılabileceğini düşünüyorum.
doğa konusunda ise biz insanoğlu artık yapay ormanlar yapabilir hale geldik orjinalini bozssak bile orjinalmiş gibi daha güzel ve daha elverişli araziler elde edebiliyoruz. fakat yinede Teknoloji geliştikçe Bilgisayar korsanları gibi olaylarda faliyet göstermede hızlanacaktır bazıları beynimizin bir online alete bağlı olacağını düşünmüş teknolojiyi yapan insanoğludur ve bozacak olanda yine insanlardır teknolojinin bu kadar büyümesi insanları tehlikelere sokacaktır diye düşünüyorum şu anki durumda bile birçok kişinin kredi kartları çalınıyor şifreleri bulunuyor evleri bulunuyor beynimizin öyle bir sanal ortama bağlı olduğunu düşünürsek insanları öldürmek çok kolaylaşır tıpkı birçok insanı blue whale adlı oyunun öldürmesi gibi olacaktır sanal ortamda teknoloji geliştikçe blue whale gibi oyunlarda artış gösterecektir.
Bir orman etmez... Bunu bil.