Gloin
''Far Over The Misty Mountains Cold...''
- En iyi cevaplar
- 0
İnşallah kadim dostumTeşekkür ederim Aydın. Senin de 1000 mesajını görmek isterim.![]()
İnşallah kadim dostumTeşekkür ederim Aydın. Senin de 1000 mesajını görmek isterim.![]()
ÇıldırıyorumHayatta 3 terlik vardır. Biri halis muhlis anne terliği, diğeri terliksi hayvan en sonuncusu ise terliksi @Zariarius.![]()
Ne cevap versem diye düşünüyorum şu an...Ben domates çorbasıyım.
İşsizlik değildir. Koskoca bir mutluluğun kısa bir bölümüdür o 1000 mesaj...1000 mesaj kutlaması yapabilecek tek işsiz ben değilmişim demek ki![]()
Sen terlik iken seni ciddiye alamıyorum.Amiral gemilerini terlikle batırmaya geliyorum bekle uleyn!
Ben marulum. Ye beni ama iftardan sonra.Ben domates çorbasıyım.
Aman daha 1000 mesaj olmadan Mehmet diğer adıyla @TheGodFather gibi emekli ayaklarına girme.İnşallah kadim dostum![]()
Allah'tan fark ettik. Nice 2000 - 3000 mesajlara. Yalnız şaka yapmıyorum XenForo'nun sitesinde bir moderator var, adamın 50 bin mesajı var.Tebrik ederim.
Ben ilk 1000 Mesaja ulaştığımı fark etmemiştim. Sonra birisi bana ne kadar çok mesajın var demişti ondan sonra fark ettim ki 1500 2000 Mesajım olmuş.
Sen de ulaşırsın eğer uğraşırsan. Forumu bıraktığım zamanlar oldu, hiç mesaj falan yazmayınca kaldı benim mesajlarım böyle.
Çıldır çıldır.Çıldırıyorum![]()
La yeter alıntı yapa yapa bitmedi.Ne cevap versem diye düşünüyorum şu an...
Aha buldum "Cevap"
Seni boğarım .-.İşsizlik değildir. Koskoca bir mutluluğun kısa bir bölümüdür o 1000 mesaj...
Sen terlik iken seni ciddiye alamıyorum.
Ben marulum. Ye beni ama iftardan sonra.
Aman daha 1000 mesaj olmadan Mehmet diğer adıyla @TheGodFather gibi emekli ayaklarına girme.
Allah'tan fark ettik. Nice 2000 - 3000 mesajlara. Yalnız şaka yapmıyorum XenForo'nun sitesinde bir moderator var, adamın 50 bin mesajı var.
Çıldır çıldır.
La yeter alıntı yapa yapa bitmedi.![]()
Vardır elbet. Belli ki çok yardımsever bir moderatör 50 bin mesajı varmış.İşsizlik değildir. Koskoca bir mutluluğun kısa bir bölümüdür o 1000 mesaj...
Allah'tan fark ettik. Nice 2000 - 3000 mesajlara. Yalnız şaka yapmıyorum XenForo'nun sitesinde bir moderator var, adamın 50 bin mesajı var.
.
Zuhahahaha.Seni boğarım .-.
(Mesajını alıntılayım derken forum çöktü leyn)
Hemen yardımseverlikte arşı aşmalıyım.Vardır elbet. Belli ki çok yardımsever bir moderatör 50 bin mesajı varmış.
Üzdün.Hayatında yapabileceğin en eğlenceli ve sana faydalı olan şeyi yaptın
Tepriks ediyorum
Başarılarının devamını dileyemiyorum
756
La ben kedicik değilim. Amiral Aslan'ım!Yakuşur Kediciğime
sussandabanlansada
kurtulsak
Pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi Sakinleş istermisin yumakÜzdün.
La ben kedicik değilim. Amiral Aslan'ım!
Ben bir kükrerim, sen bin metre uçarsın.Pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi Sakinleş istermisin yumak
:Im Gıcık: