1200-1300TL gtx 750ti tabanlı sistem tavsiyesi

Mrkurt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkese hayırlı geceler , şöyle bir fakir oyun sistemi dizelim dedik önerilerinizi bekliyoruz sabit parçalar şunlar ;
-Msi gtx 750ti twinfrozr (asus veya msi)
-İşlemcimiz Amd fx serisinden x6 6300 düşünüyoruz.
-ANAKART:
-POWER SUPPLY (kasa dahil olabilir):
-KASA (psu dahil olabilir):
(İntel almaya niyetim yok dx 12 gelince performans olarak i5 skalasına geleceğimizi düşünüyorum.)

Evet önerilerinizi bekliyoruz HDD hariç kasa dahil topluyoruz.Ram tek slot alıcaz işlemci soğutusu ileride takılacak şimdilik 4gb 1600mhz 100TL gözden çıkaralım onu.

Mrkurt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
dostum sistem çalışması yeterli şu an 1-2 ay sonra yükselticem zaten.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer 1-2 Ay Sonra Yükselteceksen O Zaman Bütçeni Toplayıp Daha İyi bir şey Alabilirsin Örn Şuanda Ramdan Falan Kısıyorsun O Zaman Belki 960 Falan Alırsın Bir Gelirin Falan Varsa Beklemeni Öneririm

Mrkurt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında stabil çalışan bir anakart ve psu-kasa önerisi bekliyorum eskide yaşadığım anakart faciaları gelmesin diye.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aslında stabil çalışan bir anakart ve psu-kasa önerisi bekliyorum eskide yaşadığım anakart faciaları gelmesin diye.
HDD Almıyorsan 200 TL Bir Kar Ediyorsun Ve Eğer Sistemi Şimdi Toplayacaksan Baya Bir Sorun Yaşarsın Sorundan Kastım Pişmanlık Mesela 750 Ti Ekran Kartını Aldın Şuanda 1300 TL Bütçe İle Ve 4GB Ram Aldın Upgrade Edeceğim Diyorsun Böyle Yapınca 750Ti Mahkum Kalacaksın Eğer 2 Ay Sonra Elindeki Parayla bir şey Alırsan Örn Üstüne 300-400 TL Daha Koydun Rahatça 960 Sistem Toplayabilirsin Ram Belki 4GB Kalabilirsin Onu Upgrade Yaparsın Ama Bir Ekran Kartını Upgrade Yapmak Baya Masraflı İş Olur

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
titan x, 32gb ddr4, 2tb harddisk, xeon e5 2699 v3, sıvı soğutma, fan (bolca)
yazlar çok sıcak bide 50 liraya vantilatör al

toplam bütçe 12-17 bin ediyor. satın almak isteyen varsa ö.m ulaşabilir

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Intel iyidir yav napcan AMD yi. 8gb yap rami 4 şimdilik yetebilir ama 1-2 seneye zoelanmaya başlarsın. Ram enteresan bir şey. Adobe un sözüne hala gülerim. "2gb ram yeterli fakat 8gb tavsiye ederiz. " :D

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi