Son düzenleme:
nerde geri kalan 386.2 milyar yıl?13.8 milyar yıl öncesinden oldu. Yani bu galaksi Büyük Patlamadan 400 milyar yıl sonra oluştu.
Bu soruyu hangisine sordun, evrenin başlangıcına mı ? Yoksa galaksinin oluşumuna mı ? Açıklarsan yardımcı olabilirim.nerde geri kalan 386.2 milyar yıl?
Sanırım, atayizliği havalı bir şey sanıp; dine inanları saf olarak görenlerdensin.Kur'anda yazıyordu Araplar bunu zaten 1500 yıl önceden bildi Avrupalı bilim adamları çok aptal olduğu için Kur'anı okuyup Kur'ana inanıyor sonra Kur'andan alıntı yapıp Kur'anı yalanlıyor (!)
Az göstersene Kur'an'da nerde?Kur'anda yazıyordu Araplar bunu zaten 1500 yıl önceden bildi Avrupalı bilim adamları çok aptal olduğu için Kur'anı okuyup Kur'ana inanıyor sonra Kur'andan alıntı yapıp Kur'anı yalanlıyor (!)
Sanırım, atayizliği havalı bir şey sanıp; dine inanları saf olarak görenlerdensin.
Sonundaki paranteziçi ünlemde kanka.Az göstersene Kur'an'da nerde?
400 milyon yazman gerekiyordu sanırımBu soruyu hangisine sordun, evrenin başlangıcına mı ? Yoksa galaksinin oluşumuna mı ? Açıklarsan yardımcı olabilirim.
Ahh, ben çok yanlış anlamışım.Yobazları saf olarak görüyorum. Herkese değil o gönderme.
Sonundaki paranteziçi ünlemde kanka.of:
Bkz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Konuyu tekrar okuyunca yazım hatası yaptığımı anladım400 milyon yazman gerekiyordu sanırım13.8 milyar yıl öncesinde gerçekleşen patlamadan 400 milyar yıl sonra galaksinin oluşması mantıken imkansız.
Evet. Örneğin güneşi 8dk öncesinden görürüz. Çünkü ışık hızı anında ulaşan bir terim değildir.Eğer Bizden 13.4 Milyar Işık Yılı Uzaktaysa
Biz Onun 13.4 Milyar Işık Yılı Önceki Halini Görüyoruz?
Hee pardon onu görmedimYobazları saf olarak görüyorum. Herkese değil o gönderme.
Sonundaki paranteziçi ünlemde kanka.of:
Bkz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.