[15 Tane] (Yenilenecek) Google Ve Youtube Easter Egg'leri

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet İnternet de Dolaşırken Böyle Bir Şey Gördüm Ve Doğrumu Değil mi Diye Araştırdım. Doğruymuş. Şimdi Dediklerimi Sizde Uygularsanız Easter Eggleri Açmış Olursunuz...
GOOGLE
Google Arama Butonuna atari breakout yazıp görsellere girdiğinizde Blok Kırma Oyunu İle Karşılaşacaksınız.
Google Arama Motoruna do a barrel roll yazarsanız sayfa dönmeye başlar.
Google Arama Motoruna zerg rush yazdığınızda kırmızı o harfleri gelip sayfaları yok etmeye başlayacak...
Google Arama Motoruna askew yazdığınızda Google Yamuk Olur.
Google Arama Motoruna Bletchley Park yazdığınızda Sayfanın Yanında Yol Tarifi Belirir Ve Yol Tarifi İsmi Sürekli Değişmeye Başlar (Doğru Düzgün Cümle Kuramadım)
Google Arama Motoruna google gravity yazdığınızda ilk çıkan siteye girerseniz google yer çekimi bozulur.
Google Arama Motoruna Conway's Game of Life yazdığınızda sayfanın yanında atari tarzı kareler gelmeye başlar.
Google Arama Motoruna blink html yazdığınızda arama sonuçlarındaki blink yazıları gelip gitmeye başlar.
Google Arama Motoruna
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yazarsanız Google Simgesi değişmeye başlar.
Google Arama Motoruna Festivus Yazdığınızda Arama Sonuçlarının Yanında Gri Bir Çubuk Belirir.
YOUTUBE
Youtube Arama Motoruna Use the force Luke yazdığınızda her şey kendi etrafında daire çizmeye başlar.
Youtube Arama Motoruna Beam me up Scotty Yazarsanız Videolar Işınlanarak Gelmeye Başlarlar.
Youtube Arama Motoruna doge aeme (a harfini m yapın) Yazarsanız Yazı Tipleri Değişir.
(ESKİDEN İŞE YARAYANLAR)
Nyan Cat [original] Adlı Videoda Alışkın Olduğumuz Youtube'nin Kırmızı Çubuğu Yerine Nyan Cat Uçuyordu...
SİZDEN GELEN EASTER EGG'LER
TheSlasher

Youtube Arama Motoruna do the harlem shake yazdığınızda Youtube Harlem Shake Yapmaya Başlar.

Son düzenleme:

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel.. Youtube'da herhangi bir video üzerinde solucan oyununu oynıyabiliyorsun. Fakat nasıl yapılıyodu unuttum. İnternetten araştırabilirsin.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shotbow dada gizli bir yer bulmuştum you find a easter egg 1/8 diye bir şey yazıyordu.Eskiden Kalma bir şey olduğunu düşünüp umursamamıştım.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hepsini tek tek denedim çok güzel. :D Zerg Rush ta en son GG yazıyorlar. :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Shotbow dada gizli bir yer bulmuştum you find a easter egg 1/8 diye bir şey yazıyordu.Eskiden Kalma bir şey olduğunu düşünüp umursamamıştım.
Sen öyle defin diye shotbowda ava çıktım lobide 3 tane buldum

=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=

edit: kordinatlar 403 86 839 da loading your info yazan tabelalar var