15 Temmuz İninal Card ile Premium Alınamaması

m2furkan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugun mc premıum hesap almaya karar verdim ve 80 tl yüklettim kartıma.Ve önceden şunları belirteyim ben 1 yıl önce aldım kartı 3d secure vs onaylama falan her şey yapıldı karta zaten 1 yıl önce aldım arkadaşlar.O yüzden lütfen bilgi kirliliği yapmayalım.Eminim benden başkada zorlanan vardır bu konuda.

Normal premıum alma yerine giriyorum kart bilgilerimi fakat error bilmem ne diyor.Herşeyim doğru eminim ve defalarca tek tek denedim.
Ardından gift code yerine girdim orayada aynı şekilde bilgilerimi girdim ama ''Bu ödemeyi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen ödeme bilgilerinizi inceleyip tekrar deneyin.''

SAÇMA ARKADAŞLAR.Çıldırma kıvamına geldim.Bu mojang ininal ile satın alma işlemini mi kapattı haberim mi yok.LÜTFEN BİLGİSİ OLAN BİRİ YARDIM ETSİN.
(Arkadaşlar kredi kartı bilgilerim doğru o yüzden bu yönden tavsiye vermeyin.)

Ve aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa bu yorumun altından kendilerini belli edebilirlerse sevinirim.Teşekkür ederim.

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şöyle bir şey olabilir şimdi. İninal Türk yapımı bir kart. Sadece Türkiye'de geçerli. Ama MasterCart desteğide veriyor. Şimdi Mojang daha sitesine Türkiye için "Minecraft <Şu Kadar> TL" yazmazken İninal'e destek vereceğini hiçmi hiç sanmıyorum :/ Benim düşüncem bu.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şöyle bir şey olabilir şimdi. İninal Türk yapımı bir kart. Sadece Türkiye'de geçerli. Ama MasterCart desteğide veriyor. Şimdi Mojang daha sitesine Türkiye için "Minecraft <Şu Kadar> TL" yazmazken İninal'e destek vereceğini hiçmi hiç sanmıyorum :/ Benim düşüncem bu.
Master kartların hepsi ödeme esnasında ödenicek para kuru ne ise ona çevirmektedir. Yani 20 $ ödeyeceksin kartın onu otomatik çevirip öder.

Ödeme yöntemi olarak da skrill seçip ödeyebilirsin güvenli bir yöntem onla da işe yaramaz ise o zaman başka bir sıkıntı vardır

m2furkan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Master kartların hepsi ödeme esnasında ödenicek para kuru ne ise ona çevirmektedir. Yani 20 $ ödeyeceksin kartın onu otomatik çevirip öder.

Ödeme yöntemi olarak da skrill seçip ödeyebilirsin güvenli bir yöntem onla da işe yaramaz ise o zaman başka bir sıkıntı vardır

Dostum skrill akıllıca geldi fakat onuda şimdi denedim dediğin gibi ve olmadı malesef.İninal kartımdada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü Türkiye ve yurtdışı destekli bir kart.Sorun Mojangda ama bunu nasıl çözücez bilmiyorum

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ben hesabımı ininal ile aldım. Aynı sorunları yaşadım üç gün boyunca denedim sonunda oldu :D Yani bekle.

1yıl önce aldım hesabı belki kapatmış olabilirler şu an sistemi.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum skrill akıllıca geldi fakat onuda şimdi denedim dediğin gibi ve olmadı malesef.İninal kartımdada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü Türkiye ve yurtdışı destekli bir kart.Sorun Mojangda ama bunu nasıl çözücez bilmiyorum
Bu kart aylık 2 ₺ ücret alıyor. Dediğim gibi adamları arayıp konuşmalısınız. Bu kartın sağlayıcısıyla olan bir sorun.
https://www.ininal.com/

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Yaklaşık 3 Gündür Uğraştım Ve Dün ALLAH a Çok Şükür Aldım Çözüm Şu
İninal Kart Mojang dan satın alırken %7 lik ek para alıyorlar benim kartımda 77 tl vardı 10 tl daha yükleyip 87 tl oldu minecraftı aldım bi baktım kartımda 2 tl civarı bişe kalmış yani kartında 86 tl bulundurursan büyük ihtimal alırsın (gift code ile aldım) büyük ihtimal sorunun bu

m2furkan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu kart aylık 2 ₺ ücret alıyor. Dediğim gibi adamları arayıp konuşmalısınız. Bu kartın sağlayıcısıyla olan bir sorun.
https://www.ininal.com/

Konuma kaç defa yazdım.Gereksiz bilgi kirliliği yapmayalım diye.Agresif bir yorum olarak algılamayın ama boş yazmışsınız.Bu sorunumun kartın aylık 2tl alması ile ne alakası olabilir?

Ben Yaklaşık 3 Gündür Uğraştım Ve Dün ALLAH a Çok Şükür Aldım Çözüm Şu
İninal Kart Mojang dan satın alırken %7 lik ek para alıyorlar benim kartımda 77 tl vardı 10 tl daha yükleyip 87 tl oldu minecraftı aldım bi baktım kartımda 2 tl civarı bişe kalmış yani kartında 86 tl bulundurursan büyük ihtimal alırsın (gift code ile aldım) büyük ihtimal sorunun bu

Teşekkür ederim dostum cevabın için bunu biryerde okumuştum ama deneme şansım olmadı.İninal kart ile görüştüm bilgilerimin doğru olduğu ve yurtdışı alımımın açık oldugunu söylediler.Yani sorun kesinlikle karşı tarafta bundan eminim artık.Yarın deneyeceğim 10tl daha yükletip ve bilgilendireceğim teşekkür ederim.

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuma kaç defa yazdım.Gereksiz bilgi kirliliği yapmayalım diye.Agresif bir yorum olarak algılamayın ama boş yazmışsınız.Bu sorunumun kartın aylık 2tl alması ile ne alakası olabilir?

Teşekkür ederim dostum cevabın için bunu biryerde okumuştum ama deneme şansım olmadı.İninal kart ile görüştüm bilgilerimin doğru olduğu ve yurtdışı alımımın açık oldugunu söylediler.Yani sorun kesinlikle karşı tarafta bundan eminim artık.Yarın deneyeceğim 10tl daha yükletip ve bilgilendireceğim teşekkür ederim.
İninal:Yurtdışı işlemlerinde döviz kuru banka ve takas işlemleri gereği %7 oranında farklılık göstermektedir.
Bana Böyle bir şey Demişti Ve de öyle oldu para kesti büyük ihtimal sendede öyle olacaktır yalnız ben buy minecraft dedim ama normalinden alamadımhata veriyodu gift code ile aldım sende öyle dene tavsiyem