15 Tl ye premium satiyor guvenmelimiyim ?

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
▲Jeneratör veya benzeri bir program kullanılarak yapılmıştır. Böyle çok hesap yapılıyor ama 3 ay içerisinde ise kapatılıyor. Üstelik skin falan da olmuyor. Sadece ''Çakma Premium'' oluyorsun. 60 TL varsa git orijinal siteden al. (minecraft.net) Ben de oradan aldım çünkü mantıksal olarak oyunun kendi sitesinden alınır. Eğer şu an elinde 15 TL gibi bir para varsa, biriktirememişsen ve elinde bir ihtiyaç için durmuyor ise git o parayı ihtiyacı olan birisine ver. Başkalarının o paraya ihtiyacı var. Hem sevaba girersin hem de Allah verdiğinin daha üstünü mutlaka sana verir. (Sadece para olarak düşünme.) Paran yoksa ve iyi bir insan isen sevinmen lazım. Bu Dünya senin Cehennem'in. Bu Dünya ise bazılarının Cennet'i...▲
▲O değilde son cümleleri neden ve nasıl yazdım bende bilmiyorum :D Kafa gitti bir ON/OFF yapıp geliyorum :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
▲Jeneratör veya benzeri bir program kullanılarak yapılmıştır. Böyle çok hesap yapılıyor ama 3 ay içerisinde ise kapatılıyor. Üstelik skin falan da olmuyor. Sadece ''Çakma Premium'' oluyorsun. 60 TL varsa git orijinal siteden al. (minecraft.net) Ben de oradan aldım çünkü mantıksal olarak oyunun kendi sitesinden alınır. Eğer şu an elinde 15 TL gibi bir para varsa, biriktirememişsen ve elinde bir ihtiyaç için durmuyor ise git o parayı ihtiyacı olan birisine ver. Başkalarının o paraya ihtiyacı var. Hem sevaba girersin hem de Allah verdiğinin daha üstünü mutlaka sana verir. (Sadece para olarak düşünme.) Paran yoksa ve iyi bir insan isen sevinmen lazım. Bu Dünya senin Cehennem'in. Bu Dünya ise bazılarının Cennet'i...▲
▲O değilde son cümleleri neden ve nasıl yazdım bende bilmiyorum :D Kafa gitti bir ON/OFF yapıp geliyorum :D
Çalma Kredi Kartıyla Alıp Satanlarda Çok :(

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende ilk faceden birinden gördüm ama baya oyun satıyordu arma 3 falan filan , Sonra minecraft satıyorum 2 code indirimli 5 tl dedi

Bende 1 tane deneyim dedim verdim 5 tl adam birden gift code yi attı

yazdım falan 2.5 yıldır kullanıyorum isim falan her şey hala değişiyor

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence minecraftın sitesi hariç hiçbiryerden minecraft satın almayın ne demişler babana bile güvenmicen

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aldıktan sonra sana tam premium verse bile büyük ihtimalle çalıntı kredi kartıyla alınmıştır ve sen kendini ispatlayana kadar ömrünün mahkeme salonlarında geçme ihtimali yüksek.
Ayrıca şahsi görüşümdür bu 60 tl lik oyunu 10 15 tlye alıyorsanız her şey müstahak.