15w33c: Kalkanlar!

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merakla beklenen (Aslında değil.) kalkanlar sonunda geldi. Sürüm: 15w33c
Kalkanların görünümü flamalara benziyor.
BlockHit kalktı. Artık PvP oyuncularının işi zor çünkü kalkanların üretilmesi pek kolay değil...

ÜRETİM
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(İstediğiniz tahtayı ve yünü koyabilirsiniz.)
Kalkanların birden fazla renkte nasıl yapıldığı şu an için bilinmiyor. Daha yeni olduğu için her hangi bir crafting yok. Çoğu ihtimali denedim ama olmadı. Tek renk oluyor yani.
+Yapabilen varsa söylesin.

Görünümler

Resimleri diz üstü bilgisayardan hızlıca atmaya çalıştım. Masa üstüne geçemedim. Masa üstünde daha fazla şeye bakabilirdim kasmıyor çünkü :D
+Daha fazla bilgi geldiğinde konuyu güncelleyeceğim.

Son düzenleme:

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
3 yünü karıştırınca renk falan değişiyor mu onu da yazaydın .__________.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısınız. Bende ilk konularda attığım gibi demir, elmas kalkan falan bekliyordum ama olmadı. Çoğu kişi bunu istemezse değiştirilebilir belki. Nasıl olsa snapshot daha.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Bakalım block hitin yerini ne dolduracak 1.9'da. Fakat 1.9'un PVP konularını açmak aşırı zevkli olacak gibi görünüyor.
-Sanırsam o kalkanların flama şeklinde olma sebebi flama'ya yapılan şekillerin aynısının kalkana yapılabilecek olması.

1.9 PVP konusunda gerçekten ama gerçekten yeni bir çağ oluşturabilecek kapasitede. Hatta 1.8- sürümlerinde bildiğimiz tüm mekaniksel PVP teknik ve stratejilerini çürütebilir belki. Zamanla göreceğiz.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Bakalım block hitin yerini ne dolduracak 1.9'da. Fakat 1.9'un PVP konularını açmak aşırı zevkli olacak gibi görünüyor.
-Sanırsam o kalkanların flama şeklinde olma sebebi flama'ya yapılan şekillerin aynısının kalkana yapılabilecek olması.

1.9 PVP konusunda gerçekten ama gerçekten yeni bir çağ oluşturabilecek kapasitede. Hatta 1.8- sürümlerinde bildiğimiz tüm mekaniksel PVP teknik ve stratejilerini çürütebilir belki. Zamanla göreceğiz.
Türk seweler 1.9 a 3 yıl sonra geçer qnq

Sent from my iPhone using Tapatalk