MrDaimon
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Moderator aradığınız için bu konuya girdiğinizi var sayıyorum. Direkt olarak nerelerde çalıştım ve tecrübelerim neler bundan bahsedeceğim.
✔ Moderator olacağım Server'de 5 - 5.5 Saat Aktif kalabilirim.
✔ Bütün oyunculara güvenirim ve bana güvenmelerini sağlarım.
✔ Argo,Küfür,Hakaret vb. şeyleri konuşmama asla ve asla katmam.
✔ Skype ve TeamSpeak3 Kullanıyorum. Mikrofonum var. Marka: Rode NT
✔ Sürekli "Yetkim Ne Zaman Artacak" gibi kelimeler kullanmam ve kullanılmasını sevmem.
✔ Oyuncular ve Yetkililer ile en kısa zamanda kaynaşabilirim.
✔ 6.5 Senedir Minecraft oyuncusuyum.
✔ Küfür etmediğim gibi Oyunculara karşı da asla Argo,Küfür,Hakaret vb. kelimeler kullanmam ve diğer Yetkili arkadaşlara da kullandırmam.
✔ 18 Server'de Moderator oldum ve bu yüzden tecrübem gerçekten çok iyi. ( NDGamer,MineGamer,LuckyMC,xBangPvP,KromPvP )
✔ 18 Server'de Moderator olduğum için oyuncu kitlesi az olan ve Bilgisiz Kurucular'ı tercih etmiyorum lütfen oyuncu kitlesi orta veya büyük olan Kurucular konuya yazsın. ( Her gün rahat bir şekilde 15 Veya 20 kişi çekebiliyorsa yazabilirsiniz. )
✔ Server'de kesinlikle olgun davranırım.
Şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar eğer aklınızda kalan her hangi bir nokta varsa yorumlara belirtin anında geri dönüş sağlayacağım.
Beni Serverine uygun Moderator gorenler için Skype Adresim'i Ekleyebilirsiniz.: [email protected]
✔ Moderator olacağım Server'de 5 - 5.5 Saat Aktif kalabilirim.
✔ Bütün oyunculara güvenirim ve bana güvenmelerini sağlarım.
✔ Argo,Küfür,Hakaret vb. şeyleri konuşmama asla ve asla katmam.
✔ Skype ve TeamSpeak3 Kullanıyorum. Mikrofonum var. Marka: Rode NT
✔ Sürekli "Yetkim Ne Zaman Artacak" gibi kelimeler kullanmam ve kullanılmasını sevmem.
✔ Oyuncular ve Yetkililer ile en kısa zamanda kaynaşabilirim.
✔ 6.5 Senedir Minecraft oyuncusuyum.
✔ Küfür etmediğim gibi Oyunculara karşı da asla Argo,Küfür,Hakaret vb. kelimeler kullanmam ve diğer Yetkili arkadaşlara da kullandırmam.
✔ 18 Server'de Moderator oldum ve bu yüzden tecrübem gerçekten çok iyi. ( NDGamer,MineGamer,LuckyMC,xBangPvP,KromPvP )
✔ 18 Server'de Moderator olduğum için oyuncu kitlesi az olan ve Bilgisiz Kurucular'ı tercih etmiyorum lütfen oyuncu kitlesi orta veya büyük olan Kurucular konuya yazsın. ( Her gün rahat bir şekilde 15 Veya 20 kişi çekebiliyorsa yazabilirsiniz. )
✔ Server'de kesinlikle olgun davranırım.
Şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar eğer aklınızda kalan her hangi bir nokta varsa yorumlara belirtin anında geri dönüş sağlayacağım.
Beni Serverine uygun Moderator gorenler için Skype Adresim'i Ekleyebilirsiniz.: [email protected]
Son düzenleme: