Sihk Cumhuriyeti bilinmeyen bir çarşamba havan toplarını kalenin arkasından cevirip kaleyi bombalar kağan hanlı zor duruma düşer.Kağan Hanlığı bütün hazırlıkları yapar, büyük surları ve 100.000 askeri (asker bastığı için askerler arttı) ile sihk cumhuriyetinin saldırısını bekliyor.
"Kale delikleri nedeniyle giren askerler kağanlı okcularını yerle bir ederSihk Cumhuriyeti bilinmeyen bir çarşamba havan toplarını kalenin arkasından cevirip kaleyi bombalar kağan hanlı zor duruma düşer.
Küçük milisler ordu arasında ezilir[DOUBLEPOST=1422569261,1422569245][/DOUBLEPOST]"Kale delikleri nedeniyle giren askerler kağanlı okcularını yerle bir eder
Görüşürüz dostum .Beyler ben uyuyacağım yarın görüşürüz![]()
"saldırı püskültürülür gibi görünür ancak pusu kurmuşlardır kağanlı ordusu onları kovalarken pusuya düşürüldü kayıpları 12.436 oldu.Kağan Hanlığının çiftliklerindeki milisler savunmaya yardımcı olur ve saldırı püskürtülür.
sihk askerlerinin piştovlu askerleri kağan hanlığını zor duruma sokar hücüma gelen mıcraklı piyadeler süvariler tarafından yok edilir[DOUBLEPOST=1422569666,1422569557][/DOUBLEPOST]sihk casusları kalenin yemeğini ve suyunu zehirler kale teslim olma noktasına gelirKağan Hanlığının askerleri kaleye çekilir ve mızraklarıyla düşmanlara ağır kayıplar vermeye başlar.[DOUBLEPOST=1422569489][/DOUBLEPOST]
Kağan Hanlığı askerleri Sihk Cumhuriyetinin askerlerini bir kenara çeker ve ateş topları üstlerine ateş edilir ordunun büyük kısmı yok olur.
suvariler atlarından inip topcuları ilerler toplar 4ünü öldürür ancak topcular yok edilirGeriye kalan ateş topları pistovlu askerleri ve süvarileri vurur askerler tahrip edilir ve geri kalanları kaçmaya başlar.
bunu öğrenenn komutan bizzat hücüma gecer ve kale duvarları cöker bunun üzerine casusları gören askerler esir alınıp işkence edilir(ayaklarına sopayla vurmak) daha sonra ölüme terk edilir[DOUBLEPOST=1422570065][/DOUBLEPOST]Geriye kalan ateş topları pistovlu askerleri ve süvarileri vurur askerler tahrip edilir ve geri kalanları kaçmaya başlar.[DOUBLEPOST=1422569738,1422569679][/DOUBLEPOST]
Kağan Hanlığının yemekleri ve suları özenle korunduğu için casuslar askerler tarafından fark edilir ve katledilir.
iyigeceler dostum . iyi uykular.Geride kalan lejyonerler suvarileri yok eder ve savaş biter. İki tarafta ağır kayıp verir ve kazanan olmaz.
Savaşı sonlandırdım çünkü uyuyacağım şimdi iyi geceler yarın devam ederiz.
a.siyi geceler[DOUBLEPOST=1422611631,1422570135][/DOUBLEPOST]sa
Başvuru
Devlet; Rohan
Yönetici; Kral Eomer
Para Birimi; Dinar
Askeri Birim; Rohirrim , Rohirric
Yönetim Biçimi; Monarşi
Başkan İsmi ; Leydi Eowyn
Vasallar; Rohan halkı , Dunland İnsanları
Asker Sayısı; Normal Olarak , 50 General , 20.000 Rohirrim(Atlı) , 20.000 Rohirric , 5.000 Rohan Okçusu
Para;38000
Dil; Yok Bilinmiyor.
Din; Eru'ya taparlar.