- En iyi cevaplar
- 0
Kayıplara karışmış Rohan kralının varisi 10.000 Kolcu ordusuyla gelir ve Rhunlara yardım eder."Arkadan Gelen Yeniçeri Sihkleri Falanks'ı iflas ettitirir ordu dağılmaya başlar"
Kayıplara karışmış Rohan kralının varisi 10.000 Kolcu ordusuyla gelir ve Rhunlara yardım eder."Arkadan Gelen Yeniçeri Sihkleri Falanks'ı iflas ettitirir ordu dağılmaya başlar"
Ordu tepelere çekilip yine falanksa geçer ve yükseklik sayesinde yeniçeri birlikleri yaklaşamaz. Tepeden aşağı kaynar su dökülerek yeniçerilere eziyet edilir"Arkadan Gelen Yeniçeri Sihkleri Falanks'ı iflas ettitirir ordu dağılmaya başlar"
kolcu ordusunun saldırması ve arkada bekleyen ordunun 2inci defa saldırması üzerine kolcular değişime uğradıKayıplara karışmış Rohan kralının varisi 10.000 Kolcu ordusuyla gelir ve Rhunlara yardım eder.
küçük hızlı taşınabilinen toplar ateş eder falanktaki askerler ortadan dağılır ve ateşli oklar ateş ederOrdu tepelere çekilip yine falanksa geçer ve yükseklik sayesinde yeniçeri birlikleri yaklaşamaz. Tepeden aşağı kaynar su dökülerek yeniçerilere eziyet edilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gögh Kolcular cok hızlı okcudun asla yenilmezler .-.kolcu ordusunun saldırması ve arkada bekleyen ordunun 2inci defa saldırması üzerine kolcular değişime uğradı
bunun üzerine deliler hizam alarak atlı okculuk yapar ordu dağılmaya mahkum olurElfwine ve 10.000 Kişilik kolcu ordusu oklarıyla Sihk süvarilerini yerle bir eder.Arka kapıdan Rhun şehrine girerler ve surlara çıkıp yardım edilir.
ben yeniçeriler ile kolcuları lağvettim ne ara kaleye girdiler anlamadım kabul olsun.+ Kolcular saldırmaz hep assaisinlik yaparlar .-. Sihkler cok az kaldığıdan dolayı geri çekilirler.[DOUBLEPOST=1422638862,1422638817][/DOUBLEPOST]Kolcular çoktan rhun şehrine girdi .-.[DOUBLEPOST=1422638899][/DOUBLEPOST]Kolcular ateşli oklar atarak Sihkleri geri püskürtür.
Çoktan girdiler mesajlarıma bak .-.hızlı ateş eden nizam-ı cedidler üretildi[DOUBLEPOST=1422638949,1422638909][/DOUBLEPOST]![]()
ben yeniçeriler ile kolcuları lağvettim ne ara kaleye girdiler anlamadım kabul olsun.