1700 - 1800 -Empire ; Total War harita oyunu.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
"Arkadan Gelen Yeniçeri Sihkleri Falanks'ı iflas ettitirir ordu dağılmaya başlar"
Ordu tepelere çekilip yine falanksa geçer ve yükseklik sayesinde yeniçeri birlikleri yaklaşamaz. Tepeden aşağı kaynar su dökülerek yeniçerilere eziyet edilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elfwine ve 10.000 Kişilik kolcu ordusu oklarıyla Sihk süvarilerini yerle bir eder.Arka kapıdan Rhun şehrine girerler ve surlara çıkıp yardım edilir.

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ordu tepelere çekilip yine falanksa geçer ve yükseklik sayesinde yeniçeri birlikleri yaklaşamaz. Tepeden aşağı kaynar su dökülerek yeniçerilere eziyet edilir

küçük hızlı taşınabilinen toplar ateş eder falanktaki askerler ortadan dağılır ve ateşli oklar ateş eder

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ Kolcular saldırmaz hep assaisinlik yaparlar .-. Sihkler cok az kaldığıdan dolayı geri çekilirler.[DOUBLEPOST=1422638862,1422638817][/DOUBLEPOST]Kolcular çoktan rhun şehrine girdi .-.[DOUBLEPOST=1422638899][/DOUBLEPOST]Kolcular ateşli oklar atarak Sihkleri geri püskürtür.

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hızlı ateş eden nizam-ı cedidler üretildi[DOUBLEPOST=1422638949,1422638909][/DOUBLEPOST]
+ Kolcular saldırmaz hep assaisinlik yaparlar .-. Sihkler cok az kaldığıdan dolayı geri çekilirler.[DOUBLEPOST=1422638862,1422638817][/DOUBLEPOST]Kolcular çoktan rhun şehrine girdi .-.[DOUBLEPOST=1422638899][/DOUBLEPOST]Kolcular ateşli oklar atarak Sihkleri geri püskürtür.
ben yeniçeriler ile kolcuları lağvettim ne ara kaleye girdiler anlamadım kabul olsun.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Rhun krallığı Rohana toprak verir ve yardım yapar. Rhun 30 bin kataphrakt ile Sihk ordusunu katlederek yıldırım hızında bir süvari atağı yapar. Kalanlar da okçular ve scimitarlar tarafından avlandı. Tüm ordu devasa hithlum şehrinin 3 kat surlarının arkasına çekildi

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kabul edildi.[DOUBLEPOST=1422639115,1422639055][/DOUBLEPOST]Elfwine Rohanın adını Arnor olarak değiştirir.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Kabul edilir. Shik askerlerinin mezarları için Rhun sınırına anıt dikilir. Ordudaki asker eksiği tamamlanır. Rohana bahşedilen topraklara mimarlar ve mühendisler gönderilir. Askerlerine silah yardımı yapılır