178.20.229.247#Hileli-Factions#Bol Çekiliş#Vip Çekilişi#Dev Event#Pazar#Ve Daha Fazlası#

Pro_Builder47

Marangoz
En iyi cevaplar
0
### Sunucu Adresi > 178.20.229.247 ###
### Sunucuya girebilecek oyuncu sayısı > 200 ###
### Sunucu türü > Hileli Factions ###
### Sitemiz > mrcrafter.mc.tc ###
### Serverimizden Kareler ###
########## SPAWN ##########
2017-11-09_21.01.05.png

########## LAPİS ##########
2017-11-09_21.03.32.png

########## MARKET ##########
2017-11-09_21.02.17.png

########## TAMİRCİ/ENCH ##########
2017-11-09_21.04.15.png

######### AİLEMİZ ##########
## FuryCann [Kurucu] ##
# Vortnox [Admin] #
+ FurkanKrlk [Builder] +
+ Redith [Builder] +
- metin4554 [Rehber] -
- Giorgigaming [Rehber] -

########## ÖZELLİKLER ##########
2GB RAM
BİZE AİT PLUGİN PAKETİ
BATIHOST SERVER
200 SLOT
SİTEMİZ MEVCUTTUR
VE DAHA FAZLASI
##########################################################################################

Pro_Builder47

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Vortnox adlı adminiz beni banladı herkese 1m diye 10m atdı ben bug bulmuştum FuryCann biliyordur zaten eski spawnı kırabildim + lapis mapinin dışına çıktım ama Vortnox dan ödülümü istedim niye dedi anlatdım yetkiliyi rahatsız etme suçundan 2 gün ban atdı bunun kaldırılmasını istemekteyim
-PirateBarboss

Görüp de cevap vermiyorsunuz buda sizin başarınızı net bi şekilde belli ediyo D: (isterseniz mesaj kaldırılabilir tabi cevap verirseniz !)
PirateBarboss Banlanmanızın Sebepi O değil Seni Uyardığımız Halde Servere Zarar Verdin Ve Bu Nedenle Banlandınız.
-FuryCann

Pro_Builder47

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bana dene dediğinizde yaptığımda suçlu ben oluyorsam o zaman bu benim sorunum değil sizin sorumsuzluğunuz olur,bu yüzden beni siz sw den çıkınca 20 dk sonra Vortnox un banlamasıda benim sorunum değil ban kaldırılana kadar bu mesaj kalıcak ! banı kaldırıpda oyunda bir şey yaparsanız sw yi baltalamaya devam ederim çünkü BU BENİM HAKKIM VE HAKLARIMI SAVUNAN BİRİYİM BUNU AKLINIZA SOKUN !!!
KARDEŞIM BANIN KALDIRILMISTIR.