[+18] [KORKAN İZLEMESİN] .::SADECE ÖLDÜR 4::. [AŞIRI ŞİDDET İÇERİR] [EN İYİ DİZİ]

cliffhanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
işte sayın seyirciler türkiyede GTAKolik tarafından en iyi dizi seçilen dizinin DÖRT gözle beklenen dördüncü bölümü NİHAYET burada.... video aşırı şiddet içerir mafya dizisidir ondan dikkatli izleyiniz demir dean ve ahmet israili çökertebilicekmi onu görüceğiz.. özellikle son dakikaları dikkateli izleyin çok şiddet var

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bence başlamadan bırak. Sadece ses değil animasyonda rezil. Şu dev adam bi çakıyo bizim ki elleri gövdesine bacakları birbirine yapışık uçuyor ben ne diyeyim.

cliffhanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben çoktan başladım rahat ol sen 2 3 yıldır devam ediyor bu dizi sayesinde efsane oldum

cliffhanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
he yaw bak kardeşim kıskanmaya gerek yok herkesin kendi yeteneği vardır seninkisinin iyi bir şey olmadığı belli de yani hkraet olarak da algılama xD

cliffhanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sadece öldür BEŞ de gelicek hem de SÜPER EFEKTLERLE KAN EFEKTİ BİLE OLUCA !!! SÜPER

cliffhanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
google çeviri değil sadece düşmanların sesi google translate diğerleri sitepal

ChaosTheory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SÜPER olmuş kardeş

‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒

Son düzenleme: