+18 yaşında ekip arkadaşı arıyoruz

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
17 Yaş skype dranklorge1 eklerseniz sevınırım tam aradığım ortam ve kaliteli mikrofona sahibim

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
yaş 14 bende katılmak isterim olgunlukta oramına göre davranırım skype
live:ilkerarici

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben de katıak isterdim i18 yaşımdayım ancak bilgisayarim cidden öldü çalışmıyor

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslano01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam
Yaşım 19 Bende aranıza katılmak isterim yalnız skype pek kullanmıyorum onun yerine ts Discord gibi programlar tercih ediyorum skype guruplarında sesler karışıyor die. Ama yinede ekliyim skype adresim : sssversss

Ts den görüşmek istersenizde pm atarsanız ts adresimi verebilirm

servercini

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam
Yaşım 19 Bende aranıza katılmak isterim yalnız skype pek kullanmıyorum onun yerine ts Discord gibi programlar tercih ediyorum skype guruplarında sesler karışıyor die. Ama yinede ekliyim skype adresim : sssversss

Ts den görüşmek istersenizde pm atarsanız ts adresimi verebilirm
haklısın Discord popüler bu gibi topluluk için skype baya gereksiz ve eksik kalır

genmuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
haklısın Discord popüler bu gibi topluluk için skype baya gereksiz ve eksik kalır
katılıyorum fakat skype Discorddan daha pratik bir arayüze sahip olduğu için sadece alım için kullanıyoruz . Discord ts3 ve özel raidcall adresimiz mevcut.

alımlar devam etmekte arkadaşlarç

alımlar devam etmekte ..

alımlar devam etmekte arkadaşlar .. skype funny.attack raidcall [email protected] facebook fb.com/funnyattack.tr.gg

Alımlarımız devam etmektedir değerli arkadaşlar .

Smasher

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kolay gelsin abi aranıza katılmak isterim günde +6 saat filan onlineyim oda okuldan dolayım 6 yıldır minecraft oynuyorum pvp skyblock survival tarzı her şey hakkında bilgim var yaşım 17 bi sıkıntı olmassa aranıza alırsanız çok sevinirim :) kaliteli mikrofonum var Skype: Furkan.182