185.9.159.121:25578 sakın gelmeyin iyi günler

mustafacan1999

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bu konumda bir tne serveri kötüleyeceğiz (: bu sıçtığımın malı benim boş yere günahımı aldı serveri çökertiyorum diye ban attı ayrıca bu arkadaşımız 11 yaşında adı yunuspro21312 böyle birşeydi bu narkadaşımıza neredeyse tüm yeminleri ettim bu özür dilerim arkadaşımız yani yunuspro reyyyiz abimiz bana inanmadı hemen ban attı bu servere giden hakiki orjinal maldır daha bu özür dilerim yunuspro reyyiz abimiz (: daha moddt yapmayı bilmiyor abi abi rabisuya babasından para istiyip açıyor artık buna gidene ne diyelim siz düşünün bakalım birde bu yunuspro reyyiz abimiz bu serveri yetkili olmak için açmış öyle diyordu bu özür dilerim yunuspro reyyyyiz abimiz daha ıp ban atmayı bilmiyor ayyy yazık diyeceksiniz ya hani hani (: buna oda denmez bu mal lafını bile haketmiyor yani o derece abi şimdi bana ceza verecek froumgamer ama onlarda servere gitsin bakalım ne diyecekler (: hadi iyi günler forum gamer ayrıca bu arkadaşımız bu forum gamer yazısını foyum geymır diyor hadi i,yi günler (: