.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Domain ve host ile minecraft serveri kuramazsın. Belki VDS olsa kurulabilirdi ancak cpanel vermişler. Yani kuramazsın.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamamdır hocam ben bi hamachi ile server kurmayı deniyeceğim bu pluginler kayıt sistemi haritaları falan nasıl atıcağını falanda bilmiyorum açıkçası ilerletirsem işi bu nitradonun sitesine baktımda 1 aylık 40 tl ye 32 kişilik sunucu falan var ordan server açmayı düşünüyorum...
bu server kurulduktan sonra plugin kurulumu map kurulumu kayıt sistemi admin konutları vs. işlerini nasıl yapıcağım acaba bunu anlatan konu vb. bir şey varmıydı forumda ?
Bu tip şeyler için plugin paketi ve hazır maplar kullanabilirsin. TheLegend Plugin paketinin öneririm(Link için tıkla). Map içinde google'dan veya forumda haritalar bölümünden kendine harita bulabilirsin. Zaten kayıt olma vb. şeyler o plugin paketinde vardır. Birtek senin yapıcağın warp'ları hazırlamak olur. Zaten TheLegend Plugin Paketinde bütün izinler admin komutları falan hazırdır. Birde unutmadan söyliyim şehrine falan wg atman gerekir. Plugin paketi kurulumu nitrado'dan alırsan ftp ile bağlanıp plugins klasörüne bütün pluginleri atmak kadar basit bir iştir. Map içinde nitrado'daki world'u silip kendi indirdiğiniz mapın adını world yapıp atmaktır. İsterseniz sunucyu açıcağınız zaman nitrado'dan bana yetki verirsiniz. Bende sizin yerinize maplar ve pluginleri kurarım.

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamamdır hocam ben bi hamachi ile server kurmayı deniyeceğim bu pluginler kayıt sistemi haritaları falan nasıl atıcağını falanda bilmiyorum açıkçası ilerletirsem işi bu nitradonun sitesine baktımda 1 aylık 40 tl ye 32 kişilik sunucu falan var ordan server açmayı düşünüyorum...
bu server kurulduktan sonra plugin kurulumu map kurulumu kayıt sistemi admin konutları vs. işlerini nasıl yapıcağım acaba bunu anlatan konu vb. bir şey varmıydı forumda ?
konu olarak bilmiyorum ama site içinde server rehberi var eğer istersen sana yardımcı olurum plugin paketi veya komut kurulum ile ilgili