• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

1Sunucum.Com | Yeni Minecraft Web Panel Tanıtımı

hayrettinjk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben suan makınemı aldım cevap beklyıorum acil Fransa VDS Aldım Lutfen Hızlı Olursanız

destek 0 reklamlarınıza kandım aldım 2 saat oldu tıcket attım hala cevap yok

Abi Mukemmel Ya Mukemmel 5 Saat Oldu Tamam VDS yi Kurdunuz Diyelim Bir Sorunum Olsa Sizi 1 gun beklemek zorundamı kalacagım beyler destek 0

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 GB Minecraft Aldim
[email protected] epostam bu ,
Kurulum Atarsaniz Sevinirim. Ve
Bi İsteğim Vardı Yapabilirseniz Sevinirim. Destekde yazdim onuda

nigs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Deneme amaçlı VDS aldım fakat dünden beri dönüş alamadım. Destek hattınız kapalı ve aynı zamanda yazılı olarakta bir geri dönüş alamadım. Buralarda mısınız? :huh:
Düzenleme: Tekrardan ben, deneme amaçlı birçok yerden birçok kez sunucu almıştım fakat sizi temin ederim ki sayılı rastladığım bir kaliteye sahip. VDS'ler hızlı ve seri. Evet biraz iletişim konusunda sıkıntılar yaşanabiliyor olsa da tavsiye edebileceğim bilişimler arasında yer alıyor.

Son düzenleme:

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Desteğiniz 2-4 gün de cevaplanacaksa sitenizden çıkış yapayım. Ama 24 saat içerisinde illa cevaplanır diyorsanız, şu an sipariş vereceğim...