• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

1SUNUCUM kesinlikle önerdiğim bir hosting

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
Selamlar arkadaşlar. 1SUNUCUM bilişim hizmetlerini ciddi anlamda tavsiye ediyorum. Fransa lokasyon makina veriyolar.Ben arkadaşın makinasında denemeler yaptım.Başka bir firmada, 4gb makinada 1 dk da açılan sunucum 1SUNUCUMDA,4gb makinada 9 saniyede açılıyor.Herkeze öneririm.

Bana nezaman sunucunun tekrar aktif olcağını soran arkadaşlara açıklyıorum.Yakında aktif olucam 1SUNUCUM hostingi altında.

1SUNUCUM WEB ADRESİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Başka firma ismi kullanmıştım.İsmi Kaldırdım. Tartışmak için değil. Sadece deneyimimi paylaştım. Kimse tekrardan yanlış anlamasın.)

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Keske bir ismi överken diger ismi suçlamasaniz.sanki amac 1sunucumu ovmek degilde batihostu kotulemek.

Bir övgüyü aynı alandaki bir kurulusu suclamadan yaparsan gercekten anlamli olur.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Gereksiz derecede ego ya sahip yeni ve acemi bir firma. Ben yeni arkadaşlara önermiyorum ancak bu işin içinde olupta ne olup bittiginin farkında olanlar kullanabilir kendileri bilir.

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Aynı şekilde Batıhost'ta Fransa OVH ? 2 side aynı dostum.. :)
Bir hosting'i öveyim derken diğerini kötülemişsin :alkış:

Son düzenleme:

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Hizmet farkı var , 1sunucum 1 dedicated'i minimum 10 sanal sunucu yapıyorsa batıhost bunu 16 civarı yapıyor. Destek kısmında 1sunucum 1 gün minimum 2 gün içerisinde destek verir iken batıhost 3 gün 1 hafta değişiyor.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hizmet farkı var , 1sunucum 1 dedicated'i minimum 10 sanal sunucu yapıyorsa batıhost bunu 16 civarı yapıyor. Destek kısmında 1sunucum 1 gün minimum 2 gün içerisinde destek verir iken batıhost 3 gün 1 hafta değişiyor.
Canli destek veya whatsapp ile maximum 4 saat ,geceler dahil.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Minimum değil maksimumdur o, minimum olsa duramazsın

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
adımız geçtiği için cevap verme ihtiyacı duyuyorum,
1 hafta da da destek mi cevaplanır abicim, Allahtan kork. bir makineye 16 vds mi kurulur abicim ikinci kez Allah 'tan kork.

bir firmaya iftira atmak işte bu kadar kolay, belki utanırsın diyede aşağıya istatistikleri ekliyorum. BUNLARA FACEBOOK, SKYPE VE WHATSAPP DESTEKLERİ DAHİL DEĞİL.

bu ayın istatistiği, gördüğün gibi ortalama cevap süresi, 3 saat, bunu her türlü ispatlarım, isteyen bana ulaşsın team ile bağlansın görsün. ekrandaki tickets without reply olan kısımda bizim kendi kendimize müşterilerin hareketlerini takip etmek için sistem tarafından otomatik olarak açtığımız ticket lar. ona da şimdi bir şey dersiniz, peşinen açıklayayım.

buda geçen ayın cevap süresi, görebileceğin gibi 4 saat, birde utanmadan buraya gelip 1 hafta diyorsun ya Allah seni ne yapmasın ya. :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aynen ya, zaten en iyi olan her şey'i sizler biliyorsunuz.
LAG olur, çökme olur bunları sen çözüceksin!
Bizlerde gayet iyi açıyor serveri, gayet makinemiz iyi işliyor...
Ya bi' firma'yı kötüle ya da bi' firma'yı öv.
- Mehmet

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şimdi world edit yapıldığında 10K bloğa kadar kasma olmayan, kolayca 5-6 dünya yaratabileceğim bir sunucu aramaktayım, 1sunucum buna uygun mu ?
Sen ciddi misin?
Batihost.com'a gir, hemen satın al sunucunu :)
Ben kaç bin blok dikiyordum, hemen geliyordu. Survival sunucum vardı, 5-6 tane dünya vardı yani. Merak etme, bana güven batihost.com'a gir ve satın al sunucunu. İyi akşamlar.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gereksiz derecede ego ya sahip yeni ve acemi bir firma. Ben yeni arkadaşlara önermiyorum ancak bu işin içinde olupta ne olup bittiginin farkında olanlar kullanabilir kendileri bilir.

"sanamı kaldım açarım armut.com a yaptırırım işlemimi"
dedikden sonra işlemi yapmayı kabul etmedigim için sonrasında özürler dileyen arkadaş değilmisin sen ?

benmi egoistim git armut.com dan bul birini yaptır kardeşim.

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
Diğer firmanın ismini kaldırdım. Amacım kötülemek değil.Tartışma başlatmakta değil. Bu firmanın(1SUNUCUM) makinaları gerçekten iyi. Denediğim için yazdım. Güvenebilirsiniz.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
dedikden sonra işlemi yapmayı kabul etmedigim için sonrasında özürler dileyen arkadaş değilmisin sen ?

Ayakta alkışlıyorum :) Adamsınız . Hizmette kusurunuz yok . Bence bunlara cevap vererek prim yapmalarına izin de vermeyin :)

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0

Dikkat et sen "Senin işini yapmıyorum" dedikten sonra o cevabı aldın.
Aynen o şekilde oldu zaten sen merak etme gereken işlemi yaptırdım.
Zorla birisine bir şey yaptıramayız değilmi ?
Özür dilemek erdemdir. Kusura bakma, seni insan yerine koyduğum için.
Buraya show yapmak amacıyla yazı yazmana gerek yok biz kimin ne oldugunu gayet iyi biliyoruz.
Ne güzel kendine bi şakşakçı da bulmuşsun gül gibi geçinip gidersiniz..

Son düzenleme: