1vs1 plugini 2vs2 olabilirmi factions

bahattindurmaz3

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar factions sunucularında kullanılan 1vs1 plugini var herkes biliyordur ama ben araştırdım baya 2vs2 olanını bulamadım acaba aramızdakı iyi pluginerler veya skripter ler bunu yapabilirmi 2vs2 ye 3vs3 e 4vs4 e dönüştürebilirmisiniz

Birde 1vs1 plugininde oyuncular savaşa girerken kendi eşyalarıyla girmiyor ayarlanan eşyalar veriliyor onuda araştırdım onuda bulamadım acaba onada bir çözüm bulunabilirmi

Son olarakta savaşa girerken tabela yerine komut ile yapılmazmı mesela şöyle
/1vs1 davet (oyuncu)
Yazınca davet atan kişiye
(Oyuncu) adlı oyuncuyu savaşa davet ettin yazacak
Davet edilen oyuncuyada
(Daveteden) adlı oyuncu seni savaşa davet etti kabul etmek için
/1vs1 davet kabul
Reddetmek için
/1vs1 davet red
Yazılacak

Arkadaşlar şimdiden herkese teşşekürler

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
ufak bi fikir vereyim /2v2 1. 2. 3. kişi şeklinde 1.kişi komutu yazan tarafında olucak karşı oyunculara kabul şeyi gidicek ve hepsi kabul oldugu anda bunları takım yapıcak ve bi takımın 2 oyuncusu öldügü anda o takım şeyi ortadan kalkıcak ve düello biticek

bahattindurmaz3

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı pluginden iki tanesini plugins klasörüne at.
İyi diyorsun fakat 2vs2 varmıkı

ufak bi fikir vereyim /2v2 1. 2. 3. kişi şeklinde 1.kişi komutu yazan tarafında olucak karşı oyunculara kabul şeyi gidicek ve hepsi kabul oldugu anda bunları takım yapıcak ve bi takımın 2 oyuncusu öldügü anda o takım şeyi ortadan kalkıcak ve düello biticek
Kendi takım arkadaşını nasıl seçecek ben orada 1vs1 inkini anlattım ama 2vs2 nasıl olur bilmem

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Tabii ki mümkün dostum :) 1vs1 nasıl oluyorsa 2vs2 de bal gibi olur. Ancak üzerinde biraz oynamak gerekiyor 2vs2 yapmak için :D
Ha bu arada üzerinde değişiklik yapmak istiyorsan Java yı bilmen gerekir :)