1vs1 plugini ateş yakma

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam hocam sırf mesaj kasmak için skript yazdım niye çünkü ödül veriyolar zaten mesaj kasanlara adam orda çakmagın konulmasını istiyor wg atılınca konmuyor fazla plugin kullanmasın diye blok kırmayı engelleme attım çözüm degilmi bu blok kırması engellendimi sorun çözülüyor zaten blok bulamayacakları içinde kıramayacaklar extradanda işe yarar skriptler attım kullanıp kullanmamak ona kalmış

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
tamam hocam sırf mesaj kasmak için skript yazdım niye çünkü ödül veriyolar zaten mesaj kasanlara adam orda çakmagın konulmasını istiyor wg atılınca konmuyor fazla plugin kullanmasın diye blok kırmayı engelleme attım çözüm degilmi bu blok kırması engellendimi sorun çözülüyor zaten blok bulamayacakları içinde kıramayacaklar extradanda işe yarar skriptler attım kullanıp kullanmamak ona kalmış
Güzel arkadaşım plugin engelliyor diyorum. 1vs1 plugini blok koymayı yasaklıyor. Harita'da arkadaş WG yok demiş zaten. Niye boşu boşuna konuyu uzatıyorsunuz ? Sorun çözüldü mü çözüldü. Bir daha yazdığın bir skripti paylaşmadan önce plugin hatası mı skript hatası mı diye düşün ondan sonra paylaş. Bilip bilmeden de konuşma.