1vs1 Plugini Yardım

GuvenSunucum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1vs1 map bittikden sonra world yeniden başlatması icin ne yapmamız lazım?

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış. Eklenti Destek Bölümü'ne açman gerekirdi.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke milletin konularına "İmkansız" üyesinden özenip "Konu yeri yanış .s değiştir hmn" falan deyip "POST (mesaj) KASMAK" yerine sadece konuları raporlasan.
Uyarı yapıyorum. Uyarı yapmak özentilikse özenitiyim. Sen de video çekiyorsun özenti seni.İlk videodan özenti yapmışsın. Ben konu yerinin yanlış olduğunu açıklayıp doğru bölümün ismini söylüyorum bir daha böyle bir konu açarsa. Ayrıca onun adı @İnanılmaz.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes senin gibi gördüğü "HER" yanlış açılan konuya böyle yorum atmıyor. Milleti böyle uyarıp post kasacaksan "RAPOR" butonu ne güne duruyor? İnanılmaz adlı üye en azından farklı yorumlar da yapıyor konulara. Her konuya böyle yazarsan milletin gözünde itici olursun. Mesajlarına bakıyorum hepsi konu yerinin yanlış olmasıyla ilgili. Millet pek umursuyor gibi görünmüyor seni bence?[DOUBLEPOST=1436787390,1436787359][/DOUBLEPOST]O kişinin ismi de pek umrumda değil açıkçası ^_^
Tüm mesajlarım bu değil. Yazdıklarımı okur musun lütfen? BİR DAHA BUNUN GİBİ KONU AÇACAKSA DOĞRU YERE AÇSIN DİYE. Milletin beni umursamayıp, umursaması, uyarı mesajlarımda önemli değil.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir daha bunun gibi konu açacaksa doğru yere açmasını istiyorsan basacaksın rapor butonuna. Oradaki kısma "Yanlış yere konu açmış" diyeceksin adam cezasını yiyecek bir daha da yapmayacak. Bu kadar basit. Adamı kendi ağzından uyarmak istiyorsan özel mesaj atacaksın. Mesajlarının %70'i insanları uyarma mesajları. Bu şekilde de post kasmış kendin suç işliyor oluyorsun.
Herkes hata yapar, ve onları bir kere uyarmak gerekir. Özelden yazmıyorum çünkü başka arkadaşlar da dikkate alsın diye. Ayrıca:
Mini-moderatörlük bir kural ihlali durumunda üyenin gönderisine ihlal ettiği kural hakkında bilgi yazmaktır. Eğer bir üye bir kuralı ihlal ettiyse (konunun yanlış yere açılması veya gerekli içeriğin olmaması gibi) diğer üyelerimizin hangi kuralı ihlal ettiğine ve bunu nasıl düzelteceğine dair üyenin konusuna mesaj yazması serbesttir.
-Kurallar kısmından alıntı

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak bakalım kurallar kısmına post kasmak mesaj yazmak da yasak mı.
Mini-moderatörlük bir kural ihlali durumunda üyenin gönderisine ihlal ettiği kural hakkında bilgi yazmaktır. Eğer bir üye bir kuralı ihlal ettiyse (konunun yanlış yere açılması veya gerekli içeriğin olmaması gibi) diğer üyelerimizin hangi kuralı ihlal ettiğine ve bunu nasıl düzelteceğine dair üyenin konusuna mesaj yazması serbesttir.
YAPTIĞIM POST KASMAK DEĞİL MİNİ-MODERATÖRLÜK. ANLADIN MI ŞİMDİ?
Aynı şeyi iki kere attırdın tebrikler. @GuvenSunucum kardeşim özür dilerim kavgaya bağladık. @Jordyvoss Cevap yazacaksan lütfen özel mesajdan yaz