2.0 - MinimalKAT GUİ Pack | sizin için |

Gorkemdana

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ve Benim Adım Görkem Dana Ve MinimalKAT 2.0 sonunda bitti | peki bu kadar uzun zamandır ne yapıyordum söyleyim | minimalKAT 1.0 versiyonunda siz bana öneri verdiniz bunların bazıları bunlar:
1. renk körleri bir şey kaçımasın diye sade ve basit bir GUİ yapmak
2. bazı insanlar degiştirilmiş paket kullanıyorlar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ya bu önerilerin ben bazılarını dinleyip bu Gui paketini yaptım resimler:
------------------------
Renk körleri için hotbar birde arayüzde basıt noktalar var onlara oynaken yardım edecektir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KURULLUM
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNDİRDİGİNİZ DOSYAYI MASAÜSTÜNE ÇIKARTIN

SONRA KULLANICI KLASÖRÜNDEN .MİNECRAFT`A GİRİN

SONRA .MİNECRAFT`A resourcepacks KLASÖRÜNE İLK BAŞTA MASAÜSTÜNE ÇIKARTTIGIMIZ ZIP DOSYASINI ATTIN VE İYİ OYUNLAR

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNDİRME LİNK`LERİ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vürüstotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Google Drive:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.