2+2 Nasıl 5 Eder? [Cevap]

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
LupanSxyen ilk sana gelelim, 2 + 2 = 5 yani senin dediğin şey matematikçilerin ilk başta ilgisini çeken bir kuram olmuştur lakin bir kaç ay sonra bu denklemin bozuk denilerek çoğu sitede yerini aldı. Şu anda tüm matematikçiler 2 + 2'ye 4 diyor. Bahsettiğin formül yanlış.
SectionFire sana gelelim, elbet kullandığın dile göre değişir lakin sen benim tahminimce Binary Code'ları kast etmişsin. Bir makine için 2 + 2 = 4 eder. Amma ve lakin 0010 + 0010 = 0010 yani 2 eder. Tabi bilgisayar bize bunu 2 diye vermez, bu işlemi yaptığı sırada Adderler yardımı ile bunu daha önce planlayıp size 4 diye sunar. Eğer bir gün kendi hesap makineni yaparsan olayı daha iyi anlarsın ^-^
Ben hesap makinesi yapmıştım ama ne demek istediğini hala anlayamadım :C

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
5=4 ise
1+1+1+1=1+1+1+1+1 dir
buna göre x 1 ise
x+x+x+1=2+1x+2x+1 dir
x ler atılır ortada çarpışır.
2+2=1>x+x-x.(-2x)
Ordanda 1 gelir
x<1
x 1 di
e o zaman mantık çöktü !
1<1

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
2+2=5 bunu kanıtlayabilirim bkz;
2 tane ip alıyoruz. Her ikisine de ikişer tane düğüm atıyoruz. Düğümler sayıları ifade edecek.
Bu ipleri toplamak için uçlarından bir birine bağlıyoruz. Şimdi düğümleri tekrar sayıyoruz. Toplam 5 adet düğüm göreceksiniz. Buna dayanarak 2+2=5 eder.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
2+2=5 bunu kanıtlayabilirim bkz;
2 tane ip alıyoruz. Her ikisine de ikişer tane düğüm atıyoruz. Düğümler sayıları ifade edecek.
Bu ipleri toplamak için uçlarından bir birine bağlıyoruz. Şimdi düğümleri tekrar sayıyoruz. Toplam 5 adem düğüm göreceksiniz. Buna dayanarak 2+2=5 eder.
Gayet doğru mantık bu aslında ^^[DOUBLEPOST=1418495444,1418495328][/DOUBLEPOST]Ama en doğrusu ahanda bu TIKLA