- En iyi cevaplar
- 0
fındık fabrikası yapNe yapayım la başka sincabım ben evcil köpek mi alayım fabrika mı kurayım şirket mi açayım ne yapayım
o.. 3 şey hımm ne olabilir acabaArkadaşımıda alıp Amsterdam'a giderdim nede olsa orda 3 şey serbest![]()
fındık fabrikası yapNe yapayım la başka sincabım ben evcil köpek mi alayım fabrika mı kurayım şirket mi açayım ne yapayım
o.. 3 şey hımm ne olabilir acabaArkadaşımıda alıp Amsterdam'a giderdim nede olsa orda 3 şey serbest![]()
Lagatti veyronBugatti veyron
bana dağ ağğttBugatti veyron[DOUBLEPOST=1411051019,1411050962][/DOUBLEPOST]
O şeyler nedir??
İstersen özelden at
Banadağğğbana dağ ağğtt
Bana satar aram iyidir :-P2 milyar civarı satın alındı Mojang. Ama boşuna uğraşma yani Microsoft satmaz onu.![]()
2.5 Milyar Dolara Bu Ülkeden Kaçardım ...
En iyisinden bir tane İngilizce hocası bir tane de Japonca hocası tutar hızlandırılmış bir şekil de 2 dili de öğrenir ve buradan direk Japonya ya uçardım gerisini Gürkan biliyorBen de senin tarafındayım dostum...
Beni de al.En iyisinden bir tane İngilizce hocası bir tane de Japonca hocası tutar hızlandırılmış bir şekil de 2 dili de öğrenir ve buradan direk Japonya ya uçardım gerisini Gürkan biliyor@BeyondBirthday
kendi hesabından girsene senBeni de al.
-Zorinkun
Hepsi "yasaklandı".kendi hesabından girsene sen
kemalimiğğğ hadırladığonnn![]()
Beyaz yazı var dikkatini cekerim.sen zaten milyardersin. 6 tane milyoneri napıcaksın?
yav he heBeyaz yazı var dikkatini cekerim.![]()
Sen de de 2.5 milyon dolar var yani hep beraber O eğitimi alıp hep beraber Japonya ya gidip bütün ülkeyi gezip bir sürü çok güzel kız arkadaşını edinip ora da harika bir ev satın alıp lise de okuya biliriz.Beni de al.
-Zorinkun