spiraxo
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar;
Ben Samet. İstanbul'da yaşıyorum. Lise 2 öğrencisiyim ve yaşım 16. Forumun ilk açıldığı zamanlardan beri takipçisiyim. birçok hesap değiştirdim, oyunu bıraktım, tekrar başladım vesaire işler karıştı. Uzun bir aradan sonra tekrar başlamak istedim ve bu eski hesabımı buldum. Belki bir sürü mesajım vardı ancak sanırım hepsi silinmiş. Veya forum yenilenmiş artık bilmiyorum. Beni Cries, Drake isimleriyle belki görmüşsünüzdür. 2,5 yıl önce yaşım küçük olmasına rağmen çakallık yapıp yaşımı büyük tanıtıp sadece olgun davranarak moderatör olmuştum ancak bu beni rahatsız etmişti ve bunu craft_man'e söylemiştim. Kendisinden tekrar özür diliyorum çocukluk aklı
. O zamanlar tabii ki çok moderatör ihtiyacı vardı ve hatta iyi hatırlarım forumun en üstünde daime yazardı bize katılmak ister misiniz? diye...
Daha sonra bir süre builder'lık yaptım resmiyete geçmedi ama Tario76 kalmış ad olarak aklımda onunla çalıştığım olmuştu. Yakın arkadaştık hatta twitter hesabımı hala takip eder
Oyunu çok iyi biliyordum her şeyin erbabı sayılırdım ancak bununla beraber League of Legends'ta oynuyordum. Zamanla LoL'e daha çok ağırlık verip minecraftı unuttum. Bıraktığım zamanlar At falan yeni gelmişti. Sürümü hatırlamıyorum 1.4.7 olabilir...
1,5 yıllık lol deneyimimin ardından işe profesyonel olarak başladım BPI'ın henüz profesyonel olmadığı dönemlerde Jungler olmak için başvuru yaptım :alay:
Ancak o dönemdeki Jungler'ları çok iyiydi ve kabul edilmedim
Oyunu bir süre kendimi geliştirmek için oynadım ve *** Gaming'e girdim. Hala jungler olarak oynamaktayım ve çoğuyla profesyonel oyunculuk adına değil de eğlence adına oynuyoruz. Go4LoL'ler vesaire çok eğlenceli geçiyor. Hatta bize katılmak isteyen olursa her hafta pazar günü Go4LoL'lerdeyiz. Bana mesaj atsınlar Gamextra'da VIP'de buluşalım
Hala TR Server'ında Challanger ve EUW Server'ında Diamond 1'im. Oyundan biraz sıkılan ben tekrar minecraftı kucaklamış bulunmaktayım umarım zevkli vakit geçiririz B)
Biraz kendimden bahsedeyim; Bilgisayar tabii ki hayatımın önemli bir yerinde. Hatta minecrafttan zevk almaya başlarsam yavaş yavaş minecraft yayınlarıda yapabilirim. Sanıyorum ki pek Türk minecraft yayıncısı yok. Bulunduğum takımın kanalıyla anlaşırım belirli zamanlar eğlenceli vakit geçiririz minecraftta.
Hobi olarak fantastik romanları severim. Ayrıca kaykayda kayıyorum isteyenlere taktik verebilirim
Kaykayım Tony Hawk. 7 yıldır kaykayla uğraşıyorum diyebilirim. İlk deneyimim 7-8 yaşlarındayken babamın Fransadan getirdiği kaykayla oldu ve yere yapıştım
Bunun dışında sağmalcılarda basketbol oynuyorum. Futbolda biraz kötüyüm 
Bilgisayarım ve ekipmanlarım;
MSI GT70 DOMINATOR PRO
-Intel Core i7
-32 GB RAM
-17.3 inch
-2.8 GHz Turbo İle 3.8 GHz
-Nvidia GeForce GTX880M 8GB Ekran Kartı
-1TB+3x128GB SSD
ve Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Win7 kullanmak tamamen benim tercihim. Normalde win8.1 olarak geldi bana.
Kulaklık;
Siberia V2 Frost Blue
Mouse;
Razer Deathadder 2013
Klavye;
Razer Blackwidow Ultimate 2014
Mousepad;
Logitech G440
Umarım iyi zamanlar geçiririz B)[DOUBLEPOST=1417702029,1417701840][/DOUBLEPOST]Unutmuşum bu arada: 50 Cent, Wiz Khalifa, Sertab Erener, Skylar Grey, Eminem sevdiğim sanatçılar. En sevdiğim müzik ise Black and Yellow ile Straight to The Bank B)
Ben Samet. İstanbul'da yaşıyorum. Lise 2 öğrencisiyim ve yaşım 16. Forumun ilk açıldığı zamanlardan beri takipçisiyim. birçok hesap değiştirdim, oyunu bıraktım, tekrar başladım vesaire işler karıştı. Uzun bir aradan sonra tekrar başlamak istedim ve bu eski hesabımı buldum. Belki bir sürü mesajım vardı ancak sanırım hepsi silinmiş. Veya forum yenilenmiş artık bilmiyorum. Beni Cries, Drake isimleriyle belki görmüşsünüzdür. 2,5 yıl önce yaşım küçük olmasına rağmen çakallık yapıp yaşımı büyük tanıtıp sadece olgun davranarak moderatör olmuştum ancak bu beni rahatsız etmişti ve bunu craft_man'e söylemiştim. Kendisinden tekrar özür diliyorum çocukluk aklı
Daha sonra bir süre builder'lık yaptım resmiyete geçmedi ama Tario76 kalmış ad olarak aklımda onunla çalıştığım olmuştu. Yakın arkadaştık hatta twitter hesabımı hala takip eder
1,5 yıllık lol deneyimimin ardından işe profesyonel olarak başladım BPI'ın henüz profesyonel olmadığı dönemlerde Jungler olmak için başvuru yaptım :alay:
Ancak o dönemdeki Jungler'ları çok iyiydi ve kabul edilmedim
Biraz kendimden bahsedeyim; Bilgisayar tabii ki hayatımın önemli bir yerinde. Hatta minecrafttan zevk almaya başlarsam yavaş yavaş minecraft yayınlarıda yapabilirim. Sanıyorum ki pek Türk minecraft yayıncısı yok. Bulunduğum takımın kanalıyla anlaşırım belirli zamanlar eğlenceli vakit geçiririz minecraftta.
Hobi olarak fantastik romanları severim. Ayrıca kaykayda kayıyorum isteyenlere taktik verebilirim
Bilgisayarım ve ekipmanlarım;
MSI GT70 DOMINATOR PRO
-Intel Core i7
-32 GB RAM
-17.3 inch
-2.8 GHz Turbo İle 3.8 GHz
-Nvidia GeForce GTX880M 8GB Ekran Kartı
-1TB+3x128GB SSD
ve Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Win7 kullanmak tamamen benim tercihim. Normalde win8.1 olarak geldi bana.
Kulaklık;
Siberia V2 Frost Blue
Mouse;
Razer Deathadder 2013
Klavye;
Razer Blackwidow Ultimate 2014
Mousepad;
Logitech G440
Umarım iyi zamanlar geçiririz B)[DOUBLEPOST=1417702029,1417701840][/DOUBLEPOST]Unutmuşum bu arada: 50 Cent, Wiz Khalifa, Sertab Erener, Skylar Grey, Eminem sevdiğim sanatçılar. En sevdiğim müzik ise Black and Yellow ile Straight to The Bank B)