- En iyi cevaplar
- 0
Forumun yaş ortalamasını 12 kabul edersek özel ilgisi olmayanların bilmeyeceği bir konu. Açıp okumadan yazmayın buraya.
Hitler ile turkiyenin bi antlasmasi vardi buna gore alman ordulari turkiye sinirina 80kmden fazla yaklasmicaklardiLütfen gereksiz yazılar yazma
Ayrıca Hitler eğer aç gözlülük yapmayıp sınırı bilseydi şu an Nazi bayrağı altındaydık![]()
BKZ: VersayHitler ile turkiyenin bi antlasmasi vardi buna gore alman ordulari turkiye sinirina 80kmden fazla yaklasmicaklardi
Pc gecince bakarimBKZ: Versay![]()
Ufak bi baktim bu antlasma 1.dunya savasindan sonra ve almanlar bir sure sonra bu antlasmayi tanimiyor benim dedigm baska biseBKZ: Versay![]()
İŞte bende onu diyorum almanya versayı tanımamıştı; senin dediğin antlaşmayımı tanıyacakdı ?Ufak bi baktim bu antlasma 1.dunya savasindan sonra ve almanlar bir sure sonra bu antlasmayi tanimiyor benim dedigm baska bise
Badem bıyıklı yakışıklımız bıraksalar koca dünyayı bi kaşık suda boğacakdı; ama beceremediO mantiktan olabilir ama versayda agir hukumlulukleri vardi ama benim dedigmde ona karsi bise yoktu
İspanya 2 savaşa da katılmadıDünyada yapılan tüm ülkelerin katıldığı ikinci savaş.
Cahal cahal konuşmayalım plsDünyada yapılan tüm ülkelerin katıldığı ikinci savaş.
Isvicre katilmadiDünyada yapılan tüm ülkelerin katıldığı ikinci savaş.
Operasyon Gertrude.[DOUBLEPOST=1435343554,1435343522][/DOUBLEPOST]
İspanya 2 savaşa da katılmadı![]()
Yok zaten tüm ülkeler derken o anlamda söylemek istemedim tüm ülkelerin ekonomi konusunda sıkıntı çekmelerinden dolayı çıkan bir savaş anlamında söylemek istemiştimCahal cahal konuşmayalım pls