2.Forum Ödülleri!

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
En animeci mi? En Otaku olarak değiştir bence.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2-En tuhaf-- Muhde
4-En animeci - Muhde
6-En cool - Midoss (ben B))
8-En abaza - @muhammed1841 ve @MUHDE
TÖVBE DE
Hentaücu Muhde. @mciltrot34 ve Ben de En animeci oluyoz galiba. Ben 101.'yi bitirdim, mciltrot ise 141 galiba :(
En sadist @Gökçemis diyorum :(
@rayandu06 gidicem deyip deyip gitmeyen ve en egoist PvP'ci :(

En animeci mi? En Otaku olarak değiştir bence.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sen çok yanlış yere geldin. Otaku'nun anlamı öyle birkaç anime izleyen değil. Mesela Youtuber olan Dost Kayaoğlu 648 anime bitirmiş ve *en son hatırladığım kadarıyla* 68 tane de takip ediyor. Ama kendisi bir Otaku değil!
Yani otaku, evinden dışarı neredeyse hiiiiiç çıkmayan ve evinde yüzlerce figür, poster, anime girl yastığı, manga, özel kutulu filmler, kampanya ekleri, oyuncakları, binlerce resim barındıran, anime kızlarını düşününce zevke gelen, üzerine bir de anime izlemeden yaşayamayan kişilerdir. Üzerine bir de tek bir anime kızını alıp kendilerine "Waifu" *Çevirmeyeceğim kendin bul .s* Yaparlar. İşte bu otakudur.
Mesela Kagerou Project'in ana karakteri 2 yıl boyunca evinden hiçbir şey için dışarı çıkmamıştır ve hayatını internette geçirmektedir. Bu bir otaku.
Tabi bir de otakunun kelime anlamı var. Otaku sadece anime-manga manyaklarına söylenmez. Herhangi bir şeye inanılmaz aşırı bir şekilde bağlı olan herkes ve her şey otaku sayılabilir, kelime anlamına göre tabi.
Mesela biz insanlar yaşama körü körüne bağlıyız, yani biz birer otakuyuz!

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TÖVBE DE
Hentaücu Muhde. @mciltrot34 ve Ben de En animeci oluyoz galiba. Ben 101.'yi bitirdim, mciltrot ise 141 galiba :(

Sen çok yanlış yere geldin. Otaku'nun anlamı öyle birkaç anime izleyen değil. Mesela Youtuber olan Dost Kayaoğlu 648 anime bitirmiş ve *en son hatırladığım kadarıyla* 68 tane de takip ediyor. Ama kendisi bir Otaku değil!
Yani otaku, evinden dışarı neredeyse hiiiiiç çıkmayan ve evinde yüzlerce figür, poster, anime girl yastığı, manga, özel kutulu filmler, kampanya ekleri, oyuncakları, binlerce resim barındıran, anime kızlarını düşününce zevke gelen, üzerine bir de anime izlemeden yaşayamayan kişilerdir. Üzerine bir de tek bir anime kızını alıp kendilerine "Waifu" *Çevirmeyeceğim kendin bul .s* Yaparlar. İşte bu otakudur.
Mesela Kagerou Project'in ana karakteri 2 yıl boyunca evinden hiçbir şey için dışarı çıkmamıştır ve hayatını internette geçirmektedir. Bu bir otaku.
Tabi bir de otakunun kelime anlamı var. Otaku sadece anime-manga manyaklarına söylenmez. Herhangi bir şeye inanılmaz aşırı bir şekilde bağlı olan herkes ve her şey otaku sayılabilir, kelime anlamına göre tabi.

şu yalanı artık söylemeseniz. Sadist = acı cektirmekten zevk alan.
Ben kendimi bile cimcikleyemiorm nasıl sadist olmamı bekliosun.
Bu tür suçlamaları artık yapmasanız (。◕‿‿◕。)

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
TÖVBE DE

164 Anime bitirdim. 3 tanesinde hala güncelim. One Piece, Naruto, Fairy Tail

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
şu yalanı artık söylemeseniz. Sadist = acı cektirmekten zevk alan.
Ben kendimi bile cimcikleyemiorm nasıl sadist olmamı bekliosun.
Bu tür suçlamaları artık yapmasanız (。◕‿‿◕。)
Yalan? Sadece attın triplerin insana çektirdiği kalp ağrısından ve ani şoklardan haberdar değilsin :3 :3
164 Anime bitirdim. 3 tanesinde hala güncelim. One Piece, Naruto, Fairy Tail
Bak işte. Adam.
En Abaza'yı Kim Seçerki ?[DOUBLEPOST=1429434189,1429434076][/DOUBLEPOST]Ödül. ?
Beni seçmişler :(
Ödül ise bunu bir kenarda ss olarak sergilemek felan olur heralde :(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu işi resmi yapsak aslında güzel olur ya.. Böyle olmuyor.. Adminler de gelsin..