- En iyi cevaplar
- 0
Fazla uzatmasakAdam akıllı davransanız şu an devam ediyor olurduk. Biz uğraşıyoruz didiniyoruz sen kendi eğlencen için takımları değiştiriyorsun sonra da gülüyorsun..
Fazla uzatmasakAdam akıllı davransanız şu an devam ediyor olurduk. Biz uğraşıyoruz didiniyoruz sen kendi eğlencen için takımları değiştiriyorsun sonra da gülüyorsun..
Sen diyordun ya hani, "Ben şaka kaldıramam yok bilmem ne" diye, şaka yaptı diye Red'e trip atıyordun, şimdi empati yap bakalım.Fazla uzatmasak(Çok komikti ama
)
Onunla kavgayı bitirmemiz pek uzun sürmüyordu ama .-. Ciddi anlamda şaka kaldıramam, ama şakayı kendim yapmaya çalışırken içine edip hedef ben olursam olay değişir (Gülmeye başlarım kısaca...)Sen diyordun ya hani, "Ben şaka kaldıramam yok bilmem ne" diye, şaka yaptı diye Red'e trip atıyordun, şimdi empati yap bakalım.
Heh işte.O zaman bende size şaka yaptığımda hunharca güleyim,sonra da kimseyi takmayayıp oyunuma devam edeyim.Onunla kavgayı bitirmemiz pek uzun sürmüyordu ama .-. Ciddi anlamda şaka kaldıramam, ama şakayı kendim yapmaya çalışırken içine edip hedef ben olursam olay değişir (Gülmeye başlarım kısaca...)
Oyuna devam etmedik ki ?Heh işte.O zaman bende size şaka yaptığımda hunharca güleyim,sonra da kimseyi takmayayıp oyunuma devam edeyim.
Uzatmayalım diyorum ya işteKadir özür dile bitsin ne uzatıyorsun.
Biz çıkmasaydık bizi takmayarak oyununa devam edecektin ama.Oyuna devam etmedik ki ?
Uzatmayalım diyorum ya işteİllia ki özür istiyorlarsa kendileri isteyebilirlerdi bunu
![]()
hayır kendimi spectate'e atacaktım...Biz çıkmasaydık hiç kimseyi takmayarak oyununa devam edecektin değil mi ?
Ne elde edecektin ? Oyunu mahvetmenin mutluluğunu mu yaşayacaktın ?hayır kendimi spectate'e atacaktım...
Uzatmak istemiyorum. İsterseniz BEN OLMADAN kendi aranızda tartışın...Ne elde edecektin ? Oyunu mahvetmenin mutluluğunu mu yaşayacaktın ?
Mesele oyun da değil aslında ama neyse.