2 Modem bir Adsl Girişi Port Açma [Destek]

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar konuyu kısa ve öz anlatmam gerekirse, ben şu anda 4 katlı bir evde oturuyorum tahmin edebilceğiniz gibi bir modem en alt katta iken üst kattan internete bağlanılmaz :D babam ile konuştum bu konuyu biraz eski bir modemi varmış sakladığı deneme amaçlı en alt kattaki modemi adslye bağladı, eski modemi en üst kata koydu ve onada adslye bağlı modemin lan kablosunu taktı ve tahmin edin noldu! O modem de yayın yaptı alttakide yani artık evin her yerinde internet var ama şöyle bir durum var, ben eski modeme bağlıyım ve onda bağlı iken 192.168.1.1 yazdığımda alt kattaki modemin arayüzüne giriyorum istedğim şey bu, fakat port açtığımda açılıyor ve eski modeme bağlı bir pcden server açınca ne yazık ki sadece o pcden o servere giriliyor anlamamış olabilirsiniz resimli göstercem :D benim amacım alt kattaki arayüzden üst kattaki pc ile port açmak resim bu arada bu hata önceden vermiyordu bu sabah verdi halla halla dedim :D modemleri kapa aç falanda yaptım ama olmadı :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adsl kablosunu çoklayabilirsin lan kablosunu pcler için kullanırsın yada kullanmassın

Edit:Yanlış bilmiyosam modemleri landan ile bağladığında modemler wifi repeater görevide yapıyo diye hatırlıyorum o yüzden diğer modeme bağlanıyor muhtemelen.

Son düzenleme: