2 Plugin soracaktim

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba 2 plugin soracagim ben

Birincisi basina ! ünlem koyunca herkese duyurulan plugin 2.si ise saatlli üyelik sistemi mesela serverda 2 saat online kalana Üye daha fazla kalana tecrübeli üye pluginleri lütfen yardim link verirseniz seviririm

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm Kardeş 1. Sorunu Hemen Cevapliyim Ünlem Soru İşareti Filan Essentials Klasörüne Gir Orda Config.yml Aç Sonra En Alta Dogru İn Orda radius: 0 yazar orayi 50 yada 25 yazarsan kac kare yazarsan o kadar normal konusabilirler ünlem koyarak istedigi yere konusabilirler 2. Bi Server'De Görmüstüm Ama Pek Hatirlamiyorum Kusura Bakma.

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki basina ! koyunca herkes göreibilecek demi ünlem koymadan sadece 100 block otedekilermi düyabilecek ben 100 yazdim[DOUBLEPOST=1393198242,1393197975][/DOUBLEPOST]kardes birde oyuncular konusamiyor yetkiniz yok diyor

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evt ünlem koyunca herkes görebilcek onun permissions var o yüzden bi ünlem ! bide soru işareti var ? bunlarin ikisinde de oyunculara permissions vermeniz gerekmektedir...

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
permleri Bukkit.Org Plugins Bölümünden Essentials Aratin Veya Bütün Plugin Paketlerinde Mevcuttur...[DOUBLEPOST=1393198736,1393198655][/DOUBLEPOST]Ama Beyfendi Size Tavsiyem ! Koymamaniz Cünkü Bazen Adamlar Şaşiriyor Sw Girenler Anlamaz O Açidan Ünlem Koymanizi Önermiyoruz .