- En iyi cevaplar
- 2
Merhaba. Ben bu haritayı sadece görüntü olarak yapmak istedim. "Mechmaker de 50 görüntülenme gelince yapacağım" Demiştim.Yaptım!
Belki daha iyi yapabilirim... Ama zamanımdan bu kadar geldi.
Modlar . Flans mod, GalacticCraft,Tinkers Contruct
Ve basit yoldan deyil zor yoldan yaptım
1. Uzay istasyonu yarattım
2. Tabikide istasyon bomboştu astroid yoktu. Kendim ekledim (hepsi aynı birbirine benzer
)
3.SPACE ENGINEERS tarzı bi harita yaptım. Yani Space Engineers i anlatan
4. Gerçekten space engineerdeki aynı turretlere yapamam. Mod bulunmamakta
Onun yerine flans modun anti air aracını koyma kararına vardım.
5. Space engineers e başladımı ilk yaptığım istasyondu

Fotoraflara sıra geldi !
1.Oda
(Camlar yokmuş gibi görünüyor ama Tinkers contruct un Clear Glass adlı itemi var)
Normal bi platform
Uzay gemisi
Gine bi platform D:
Bakış
Enerji... Bunu tam simetrisine kadar bekledimm..
Lütfen oyunuzu Hem yukardaki Ankete puan verin hemde Alttaki Chat yazarsanız çok daha mutlu olabilirim :-)) (Yakında haritaların indirme linki yapmayı düşünüyorum) + (Yakında ne yapsam fikir verin
)
(Konu çok kötü bağladı tabiii! Fotoraf yansıtmada amatör olduğumdan dolayıdır o! D:
Beni eklemek isteyenler steamdan : TR-KnightForEyes ekleyebilir. Ekleyemiyorsanız ben sizi ekleyim
Belki modlara göre bi adventrue veya survival haritası yapmayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz ? Birkaç mod olcak. Flans, galacticcraft ve Tinkers ne düşünüyorsunuz ?
Oy vermiyonuz ya gıcık oluyom
Belki daha iyi yapabilirim... Ama zamanımdan bu kadar geldi.
Modlar . Flans mod, GalacticCraft,Tinkers Contruct
Ve basit yoldan deyil zor yoldan yaptım
1. Uzay istasyonu yarattım
2. Tabikide istasyon bomboştu astroid yoktu. Kendim ekledim (hepsi aynı birbirine benzer
3.SPACE ENGINEERS tarzı bi harita yaptım. Yani Space Engineers i anlatan
4. Gerçekten space engineerdeki aynı turretlere yapamam. Mod bulunmamakta
5. Space engineers e başladımı ilk yaptığım istasyondu
Fotoraflara sıra geldi !
(Konu çok kötü bağladı tabiii! Fotoraf yansıtmada amatör olduğumdan dolayıdır o! D:
Beni eklemek isteyenler steamdan : TR-KnightForEyes ekleyebilir. Ekleyemiyorsanız ben sizi ekleyim
Belki modlara göre bi adventrue veya survival haritası yapmayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz ? Birkaç mod olcak. Flans, galacticcraft ve Tinkers ne düşünüyorsunuz ?
Oy vermiyonuz ya gıcık oluyom