2 Skript İsteği

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
merhaba,
ben şöyle bir skript istiyorum.
oyuncu /odulal yazınca ona 1500tl para gelecek.
ama o komutu sadece 1 kere kullanabilecek.
birde o komutu yazınca belirlediğim kordinatın 50 blok uzağına ışınlayacak.

birde şöyle bir şey olsun örneğin a oyuncusu /odulal yazdı belirlediğim koordinatın
50 blok uzağına ışınlayacak ve 20 blok etrafı wglenecek otomatik ve wg ye a oyuncusuda eklenecek. diyelim b oyuncusu /odulal yazdı o zaman b oyuncusu a oyuncusundan 50 blok uzağa ışınlanacak. Mantık öle

Yapabilecek Varmıdır Acaba?
Ilk yapana 5tl nitrado kredisi vereceğim.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyorum ama öyle bir şey çok zor. Şu mantıkla yapıyorum sen 10x10 yada istediğin büyüklükte 20-30 ( Daha az, daha fazla olabilir. ) wg atacaksın. Teleportlanınca WG sahipsiz ile otomatik adamın WG'si oluyor. Diğer oyuncu adamın WG'sine ışınlayınca senin belirlediğin diğer noktaya ışınlanıcak. Kaubl ediyorsan yazıyım.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yapıyorum ama öyle bir şey çok zor. Şu mantıkla yapıyorum sen 10x10 yada istediğin büyüklükte 20-30 ( Daha az, daha fazla olabilir. ) wg atacaksın. Teleportlanınca WG sahipsiz ile otomatik adamın WG'si oluyor. Diğer oyuncu adamın WG'sine ışınlayınca senin belirlediğin diğer noktaya ışınlanıcak. Kaubl ediyorsan yazıyım.
ya skyblock benzeri bi sw açacamda ona göre yap yani tm mı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ne olduğunu tam anlatamadım

1- /abc komutunu girer
2- abc olur cba biter.

tarzında yazarsan denerim birşeyler.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bro skripti bu yüzdenmi soruyordun bana :) Biraz kopyalamak olmuyormu bu iş nese kolay gelsin :) Arkadasın istediği şey imzamdaki ada oluşturma kodu daha detaylı anlamıs olursunuz :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bro skripti bu yüzdenmi soruyordun bana :) Biraz kopyalamak olmuyormu bu iş nese kolay gelsin :) Arkadasın istediği şey imzamdaki ada oluşturma kodu daha detaylı anlamıs olursunuz :)
aynen ;( birde skypeden sana bir şey yazdım okdunmu?
ya map her şey hazır bi o sıkıntı wg olacak vb.. yardımcı olabilirmisin sen?[DOUBLEPOST=1414329865,1414328939][/DOUBLEPOST]
senin belirlediğin diğer noktaya ışınlanıcak
işte sadece o cümlenin nasıl yapıdlığı anlat

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen ;( birde skypeden sana bir şey yazdım okdunmu?
ya map her şey hazır bi o sıkıntı wg olacak vb.. yardımcı olabilirmisin sen?[DOUBLEPOST=1414329865,1414328939][/DOUBLEPOST]
senin belirlediğin diğer noktaya ışınlanıcak
işte sadece o cümlenin nasıl yapıdlığı anlat
Valla baska birsey isteseydin seve seve yardım ederdim ama suanda istediğin şey fikir çalmak gibi bişi :)

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana sunucundaki bütün skriptleri 25tl ye satarmısın?
ve şuanki sunuxcun enfeksiyon gibi kapanmaz inşallah kaparnırsada dosyalrını satarsın heralde :D (bende seve seve alırım :D)
Bence kendine özgü yap çabala benim fikrim böyle başka bir serverin dosyalarını bir makul ücret ödüyip almak ve serverini açmak bana göre mantıklı değil fakat kendin bilirsin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence kendine özgü yap çabala benim fikrim böyle başka bir serverin dosyalarını bir makul ücret ödüyip almak ve serverini açmak bana göre mantıklı değil fakat kendin bilirsin.
kendimi özgü bir proje yaptım zaten.
maden fln kasion işte öle değişik bir şey
onkinden çok farklı
tek suda olması aynı

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana sunucundaki bütün skriptleri 25tl ye satarmısın?
ve şuanki sunuxcun enfeksiyon gibi kapanmaz inşallah kaparnırsada dosyalrını satarsın heralde :D (bende seve seve alırım :D)

Valla sunucuyu kapatmayı düşünmüyorum zaten zevk için açtım öyle ilgilenceğimden değil seni severim az skript konusunda yardımlasmadık senle kapatırsam satarım, istersen sunucuma yetkili olarakda alırım seni birlikte gelistirebiliriz ama suanki skriptleri sunucu kapanmadan paylasmam gerçekten çok kafa yordum bu işe :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Valla sunucuyu kapatmayı düşünmüyorum zaten zevk için açtım öyle ilgilenceğimden değil seni severim az skript konusunda yardımlasmadık senle kapatırsam satarım, istersen sunucuma yetkili olarakda alırım seni birlikte gelistirebiliriz ama suanki skriptleri sunucu kapanmadan paylasmam gerçekten çok kafa yordum bu işe :)
Sizin sunucuda kurucu değilde rehber , skriptçi , vip gibi bitşey yapsan güzel olur :D bulmuşum oynayacak bir server. Kurucu olursam sıkılırım :D

Bu arada sunucya farmprotect yükle adamlar tohumları eziyorlar çünkü
Ve hayvan yumurtası koyunca hayvanda 9999999999 can oksun. Çünkü hayvanları kesiyorlar. Birde adalarda şöyle bir market açılabilsin örneğin 5 altın alığ tabelaya sağ tıkladı adamın cheetinde belirli item varsa ona gelir. Öle bir market sistemi