2 soru tapatalk & kiz

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkese merhaba
ilk once tapatalk tan foruma baglanmak istedim ama yanlislikla 233455 diye konu actim foruma nasl baglanirim ve 2 gun once bi kac adet kiz beni ekledi beni rezil etmek icin ekleyip eklemediklerini nasl anlarm ?
Simdien tşk

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani tapatalktan forum daki hesabima baglanamiyorum sadece baska hesap aca biliyorum simdiki hesabima nasl baglanirim yardim edin

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Kızlar konusunda bildiklerimi anlatarak yardımcı olayım:

-Birden fazla kız aynı anda eklemişse şüphelenebilirsin. Küçük düşürme amaçları olabilir. Gerçi tek başlarına da gayet başarılılar bu konularda. Konuşurken ilk başta olabildiğince gizli kal.

-Birden fazla kız (hesabı) belli aralıklarla eklemişlerse fake olabilirler.

-Gerçekten ilgilerini çeken bir şeyi elde etmek için eklemiş olabilirler. O şey sensen eğlenceli olabilir ama seninle bütün olmayan ve senden alınabilecek bir şeyse gözlerini dört aç.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 kiz ekledi 2 si arkadasimin arkadas listesindekiler ilk ekleyen kiz bana guvendiyini soyledi dun messeger de konusurken gitmem lazim yemek yiyicem dedim gitme dedi bende kararsizim fake mi diyilmi rezil etmek iatiyormu istemiyormu
bu arada Yardimin icin sagol

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
3 kiz ekledi 2 si arkadasimin arkadas listesindekiler ilk ekleyen kiz bana guvendiyini soyledi dun messeger de konusurken gitmem lazim yemek yiyicem dedim gitme dedi bende kararsizim fake mi diyilmi rezil etmek iatiyormu istemiyormu
bu arada Yardimin icin sagol
Aralarından birine yanık filan değilsen çok endişe etme, bir de ağırdan sat kendini. Hatta önce gösterip, sonra "bu sana gelmez ablam" tarzı geçiştire de bilirsin. :sgül: