2.Wallpaper'im.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ediyorum yenisini yaptım koyuyorum şimdi :D
Abi bir şey sorucağım şimdi hazır ol :D
Bak bu yaptığın şey aslında mantık dışı birşeydir çünkü creeperın anlamına baktığınızda sürüngen BİTKİ felan veya tıslayan BİTKİ çıkıyor yani kısaca creeper bir BİTKİ :D e peki neden ondan KAN çıkıyor? :lol:

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Abi bir şey sorucağım şimdi hazır ol :D
Bak bu yaptığın şey aslında mantık dışı birşeydir çünkü creeperın anlamına baktığınızda sürüngen BİTKİ felan veya tıslayan BİTKİ çıkıyor yani kısaca creeper bir BİTKİ :D e peki neden ondan KAN çıkıyor? :lol:

Hacı ona kalırsa her yer neden küp? Neden Creeper'ler kediden korkuyor? Kedi etoburdur halbusam ki. Ot adına sadece kediotu yerler o da midelerini rahatlatmak için. Ayrıca kedilerde kafa yapar.

NOT: Ayrıca kedi bir yerini deldiğinde creeper'in patlaması gerek değil mi? :D
EDİT: ":D" koymayı unutmuşum :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı ona kalırsa her yer neden küp? Neden Creeper'ler kediden korkuyor? Kedi etoburdur halbusam ki. Ot adına sadece kediotu yerler o da midelerini rahatlatmak için. Ayrıca kedilerde kafa yapar.

Sen takma takıl kafana göre saten minecraftta hiçbir şey mantıklı gelmiyor özelliklede minecraft fiziği :D

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

NOT: Ayrıca kedi bir yerini deldiğinde creeper'in patlaması gerek değil mi? :D
Kedinin ot yediğini bilmiyorum ama kopekler basi agriyinca ot yerler :)