2 Yıl

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 yıl önce oldu ve bir anda hayatı farklı yaşamaya başladım çok sıkıntılı dönemlerimdi atlatmam 1-1,5 senemi aldı fakat o gün bir şey oldu
hayatı farklı görmeye başladım(fiziksel anlamda) ve duygusuz bi robot gibi hareket etmeye başladım bir şey yaparken neden yaptığımı bilmiyorum sağlıkla ilgili bir şey muhtelemen yardımcı olacak varsa sevinirim

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
2 yıl önce oldu ve bir anda hayatı farklı yaşamaya başladım çok sıkıntılı dönemlerimdi atlatmam 1-1,5 senemi aldı fakat o gün bir şey oldu
hayatı farklı görmeye başladım(fiziksel anlamda) ve duygusuz bi robot gibi hareket etmeye başladım bir şey yaparken neden yaptığımı bilmiyorum sağlıkla ilgili bir şey muhtelemen yardımcı olacak varsa sevinirim
aynı durumu aynı zaman önce yaşadım aynı durumdayım çözümü basit kendini genç hisset aradaşlarınla takıl çünkü daha yeni başlıyoruz :)

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynı durumu aynı zaman önce yaşadım aynı durumdayım çözümü basit kendini genç hisset aradaşlarınla takıl çünkü daha yeni başlıyoruz :)
geçen şehir dışına gitmiştim 6 kişi sürekli akşam oyun falan oynuyorduk orada biraz düzelmeye başlattığımı hissettim şimdi yine eve geldim aynı his,teşekkürler deneyeceğim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hey hey hey en son hatırladığımda forum Minecraft forumundan Oyuncu forumuna dönüşmüştü. Ne ara sağlık forumu oldu?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Hepimizin sıkıntılı zamanları olabilir fakat bazı durumlarda başkalarının "takma kafana" tarzı tavsiyeleri çöpten daha değersiz olabilir. Tavsiye vermek dışarıdan göründüğü kadar basit değil. Fiziksel bir sıkıntıdan bahsetmişsin, böyle bir sebepten ötürü bu tarz sıkıntılar yaşıyor olsaydım en kısa zamanda bir uzmana görünürdüm. Bu arada yardımcı olabilecek birini de etiketlemiş olayım; @BurnerTroll.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hepimizin sıkıntılı zamanları olabilir fakat bazı durumlarda başkalarının "takma kafana" tarzı tavsiyeleri çöpten daha değersiz olabilir. Tavsiye vermek dışarıdan göründüğü kadar basit değil. Fiziksel bir sıkıntıdan bahsetmişsin, böyle bir sebepten ötürü bu tarz sıkıntılar yaşıyor olsaydım en kısa zamanda bir uzmana görünürdüm. Bu arada yardımcı olabilecek birini de etiketlemiş olayım; @BurnerTroll.

Etiket için teşekkür ederim.

2 yıl önce tam olarak ne olduğuna bağlı. 1-1.5 yıl zor zamanlar yaşayıp da ardından böyle olduysan travma sonrası depresyon yaşıyorsun. Seni her ne etkilemişse artık kola şişene mentos atmışlar gibi patlatıp içindeki tüm kolayı boşaltmış. Buna buradan çözüm bulunmaz. Ben sadece tavsiye verebilirim, o da sosyalleşip sevdiğin işlerle uğraşman. Hobiler edinmeye çalış, her gün yeni bir şeyler dene. Verdiğin bilgilerle sadece bu kadarını söyleyebilirim. Onun dışında buna sebep olan somut bir etken varsa dedikleri gibi sanal olmayan birinden yardım alman gerekebilir.