20 GB Sunucu Rehber Alımı

ReqtSpeed3rd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverımızı yakında kapalı betaya alacağız bunun için de işini çok iyi bilen her anlamda usta rehberler alacağız.
Profesyonel olması lazım işini en iyi yapanları alıyoruz sunucuya. Kapalı beta sürecinde bugları bulacak açık beta ve beta dışında da insanları denetleyip bilgilendirebilecek insanlar arıyouz.
Form:
Ad:
Aktiflik süresi:
Discord:
Deneyim: (%x olarak belirtiniz.)
Minecraftı ne kadar süredir oynuyorsun:
Minecraft bilgin: (%x olarak belirtiniz.)
Komut bilgisi: (%x olarak belirtiniz)
Neden sizi seçelim: (açık uçludur istediğiniz kadar yazabilirsiniz.)
Mikrofon: (var mı yok mu)

Not: Sunucu çok güçlü.

Son düzenleme:

FearRealm7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad : Mert
Nickname : FearRealm
Aktiflik Süresi : Ortalama 8 - 10
Discord : Rtech / Mert#8808
Deneyim : %100 ( birçok sw de deneyimim oldu )
Minecraftı ne kadar sürede oynuyosun : yaklaşık 8 9 yıl ama 3 yıl ara vermiştim geri başladım
Minecraft bilgin : %90
Komut Bilgisi : Ara verdigim için unuttuklarım var ama kısa sürede %90 olur
Neden sizi seçelim : Uzun süredir mc oynuyorum birçok tecrübem var faction konusunda kendi serverimde oldu birçok sw de rehberlikten adminlige kadar yetkilide oldum. Online sürem gayet güzel , oyuncularla aram iyidir ilgilenirim , bir işe başlarsam onu tam olarak yaparım ugraşırım , şu an oynadıgım oyun yok ugraşıcak bir şey arıyorum ve bulursam çok fazla ilgilenicem
Mikrefon varmı : Evet

ReqtSpeed3rd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Mert
Nickname : FearRealm
Aktiflik Süresi : Ortalama 8 - 10
Discord : Rtech / Mert#8808
Deneyim : %100 ( birçok sw de deneyimim oldu )
Minecraftı ne kadar sürede oynuyosun : yaklaşık 8 9 yıl ama 3 yıl ara vermiştim geri başladım
Minecraft bilgin : %90
Komut Bilgisi : Ara verdigim için unuttuklarım var ama kısa sürede %90 olur
Neden sizi seçelim : Uzun süredir mc oynuyorum birçok tecrübem var faction konusunda kendi serverimde oldu birçok sw de rehberlikten adminlige kadar yetkilide oldum. Online sürem gayet güzel , oyuncularla aram iyidir ilgilenirim , bir işe başlarsam onu tam olarak yaparım ugraşırım , şu an oynadıgım oyun yok ugraşıcak bir şey arıyorum ve bulursam çok fazla ilgilenicem
Mikrefon varmı : Evet
Sözlü mülakattan geçerseniz rehbersiniz.