20 yaş ve üzeri minecraft grubuna katılımlar bekleniyor

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vanilla Survival oynayacağız. El emeği bilek gücü en son aşamaya ende kadar sürdürürüz. Bir yandan da şehir kurar evler sokaklar caddeler tasarlarız. Madenlerden çıkan malzemeleri de bu şekilde değerlendiririz... Güzel yapılar yaparız.. Kısacası aheste ve eğlencesini çıkararak oynayacağız. Uzun soluklu iş olacak. Bir yandan da bunu uzun bölümlü bir video olarak kayda alacağım. İsteyenler kendileri de çekebilir kanalı olanlar başvurursa. En az 2-3 sezon videoluk bir serüven çıkacaktır.
Ekip yaş ortalaması büyük olduğundan genç kardeşlerimizi üzülerek kabul edemeyeceğiz *

İletişim için Skype
live:sentetikabi

Son düzenleme:

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
buyrun ekleyin tanışalım kardeşlerim. skype göndericem PM ile. Bizim ortama bi bakarsınız, kafalar,arkadaşlar ve oyun tarzımızı severseniz kalırsınız, zevkler uyuşmazsa bir de genmuhendisi nickli fatih kardeşimin grubuna katılmanızı öneririm. orası bizim gruba kıyasla daha derli toplu ve ağırbaşlı bir grup. Bizim yapı biraz daha laylaylom lakayit rahat. duruma göre karar verirsiniz. görüşmek üzere.

genmuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
buyrun ekleyin tanışalım kardeşlerim. skype göndericem PM ile. Bizim ortama bi bakarsınız, kafalar,arkadaşlar ve oyun tarzımızı severseniz kalırsınız, zevkler uyuşmazsa bir de genmuhendisi nickli fatih kardeşimin grubuna katılmanızı öneririm. orası bizim gruba kıyasla daha derli toplu ve ağırbaşlı bir grup. Bizim yapı biraz daha laylaylom lakayit rahat. duruma göre karar verirsiniz. görüşmek üzere.
estağfurullah kardeşim :) sizi bizi yok bizim için .

EsasTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum yaşım 18 ama mc hakkında bayaa bilgim var ama aranıza katılmak istiyorum bi cevap bekliyorum
:uyku::uyku:

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum yaşım 18 ama mc hakkında bayaa bilgim var ama aranıza katılmak istiyorum bi cevap bekliyorum
Ekle görüşelim kardeşim ssna özelden skype atayım. MC bilgisinden ziyade birlikte oyun oynama muhabbet etme olayına önem veriyoruz. MC yeni başlamış arkadaşlar da var aramızda