2014 Modern House By mertdo535 (VirusTotal eklendi)

mertdo535

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün size internetten bulduğum bi modern evi minecraft'ta yaparsak nasıl olur onu göstercem :))
Resmin orjinali bu:

Bu da minecraftta yaptığım hal(ler)i (fazla benzemedi biliyorum) :

2 Katlı ve küçük :) ama çok şirin emin olun :D
İndirecekseniz Flows HD Texture Pack'i + RudoPlays Shader pack kullanın
Ve indirme linki :
http://www.mediafire.com/download/qdde6c37c7y2ws2/Modern_House_Mert_.rar
VirusTotal:
https://www.virustotal.com/tr/file/...aaf4c425f044c6c1a283210cc4f83dc0f49/analysis/
HAVE FUN!

Son düzenleme:

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TecturePack *soru işareti*

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu okumadın mı?

"İndirecekseniz Flows HD + RudoPlays Shader pack kullanın" bu cümleden bahsediyorsun sanırım. Bu cümledeki Türkçe'ye bakarak en iyi ihtimalle öneri cümlesidir derim. Hani indirecekseniz bunu kullanmanızı tavsiye ederim gibi. Resimler çekilirken bunlar kullanılmıştır gibi bir anlam çıkmıyor o yüzden sordum.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Üstteki camlar biraz daha büyük olsa biraz daha benzeyebilir. Bence fena değil, zaten gerçek bir yapıyı minecraft'a daha ne kadar benzetebilirsiniz ki? Bence yeterli olmuş. Bu arada konunu Küp Sanatı kısmına taşıyorum, yaptığın buildleri orada paylaş. Ve Virüstotal eklemessen konunuz arşive alınacaktır. İyi forumlar.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Üstteki camlar biraz daha büyük olsa biraz daha benzeyebilir. Bence fena değil, zaten gerçek bir yapıyı minecraft'a daha ne kadar benzetebilirsiniz ki? Bence yeterli olmuş. Bu arada konunu Küp Sanatı kısmına taşıyorum, yaptığın buildleri orada paylaş. Ve Virüstotal eklemessen konunuz arşive alınacaktır. İyi forumlar.
Peki konu başlığındaki illegal karakterlere ne oldu? Onun için de bir uyarı lazım