2018 Steam Yaz İndirimleri

Aylinn

Take the risk!
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
33
Puanları
210
oyun-forumu.png


steam-manşet.jpg


2018 Steam Yaz İndirimleri
Selam dostlar!
Bildiğiniz üzere Steam platformu için yaz indirimleri artık bir gelenek haline gelmiş, hoş gelmiş. Çoğu beklediğiniz oyunun ve indirime girmesini beklemediğiniz oyunlara basitçe bir göz atalım, sonuç olarak herkes bunu bekliyordu diyebilirim. Sonuçta indirimlerin başladığı gün Steam mağazası çöktü. Oyunlara geçmeden önce yaz indirimlerin tarihine bir göz atalım.


twit.PNG


Gördüğünüz gibi resmi Steam twitter adresinde indirim 21 Haziran da başlamıştı, geçen sene ki yaz indiriminde ise 22 Haziran da başlayıp 5 Temmuz da sona ermişti, yani bu sefer ki indirimin 4 Temmuz da sona ereceği düşünülüyor, her ne kadar resmi bir bitiş tarihi olmasa bile. Hadi asıl kısım olan oyun kısmına bakalım, ne tür indirimler bizi bekliyor.

d.jpg


Playerunknown's BattleGrounds
Çıktığı tarihten beri 679 milyon dolar hasılat yapan ve bu yaz ilk kez indirime giren Playerunknown's BattleGrounds %33 indirimle şu an 46,23 TL üzerinden satılmakta.

Öncelikle bu oyun battle royale tarzı oyunlar için atası olmasa bile oldukça önemli bir yere sahip, 100 kişilik bir uçakta düşmanlarınız ve arkadaşlarınız ile birliktesiniz. Size uygun yeri bulun ve oraya atlayın, sizden başka ile atlayanlar var ise çetin bir savaşa hazır olun!

gta-5-characters.jpg


Grand Theft Auto V
İlk 2008 yılından itibaren piyasaya sürülen ve o yandan bu yana hala aktif bir şekilde güncelleme alan bu oyun çevrim içi kullanan oyunculardan oldukça önemli bir gelir elde ettiği için GTA VI bekleyenleri için oyun ertelendi.
Oyun alanında ise resim de gördüğünüz üzere 3 adet farklı karakteri yönetiyorsunuz, hangi karaktere nasıl hangi ne tür görevde kullandığınıza göre oyunun size sunduğu farklı sonlar mevcut. Spoiler olmasın diye söylemem! Oyun şu an %67 indirim ile 59,07 TL üzerinden satılmakta.


header.jpg


Rust
Gerek oyuncular tarafından kurulan sunucular, gerek çok zor olsa bile tekli özelliği olan ve hala tercih edilen açık Dünya oyunlarından biri olan Rust için bahsedecek fazla bir şey yok doğrusu, oyun şu an %75 indirim ile 14,25 TL


header (1).jpg


Tom Clancy's The Division
New York üzerinde geçen bu oyun Kara Cuma adlı günde şehir de salgın oluşuyor. Zamanla çöken devlet ve bulunması zorlaşan yemek ve su kaynakları için başarılar! Oyun %80 indirim ile şu an 35,00 TL


images.jpg


Watch Dogs 2
Oyunun birinci versiyonun çıkışında ortalama bir sonuç elde eden oyunun 2. sürümünde ise ctOS 2.0 a karşı savaşacaksınız, bundan önce bir kaç arkadaş ve DeadSec denilen bir hile grubuna katılmanız gerekiyor tabii. Oyun %67 indirim ile şu an 68,97 TL üzerinden satılıyor.


Project-CARS-2.jpg


Project Cars 2
Yarış tutkunları için önemli bir yere sahip olan bir oyun olan Project Cars 2 için bilindiği gibi her hangi bir hikaye'ye bağlı değil. Oyun %60 indirim ile şu an 79,60 TL üzerinden satılmakta.


Konumu okuduğunuz için teşekkürler dostlar! Her farklı türe ait indirimde olan oyunları ve indirim tarihleri için hoş bir konu hazırladım, sonra ki yaz da görüşmek üzere!
 


Son düzenleme:

gamer90

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
40
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Bir kaç oyuncu ve takip ettiğim yayıncıların donate aldığı site olan ***********'da gördüm kampanyayı. Örnek vermek gerekirse
Call of Duty®: Black Ops III Steam içerisinde 125,40 ₺ iken ***********'da 106,59. Bundan 2 sene önce yine ünlü bir yayıncı olan Pintipandanın youtube videosunda görmüştüm ''Nasıl oyun alınır ve nasıl gelir diye" Gerçekten güven sorununuz varsa tavsiye ederim.Türk şirketlerinin kazanması daha iyidir mantığımca. Denemek amaçlı bugun Gta V adlı oyunu aldım.Satın aldıktan 4 dakıka sonra ürünü gönderdiler. O da yine steam fiyatına nazaran daha uygundu. Tavsiyemdir. Viral reklam gibi oldu ama tamamen siz değerli arkadaşlarımıza öneride bulunmak.
 

Üst