..

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ins. Ölürsün :Fadasda şaka la :D

Noldu bu arada?

Tapatalk ile gönderildi

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaz okuluna mı gönderiyorlar? Bak kaçıyormuş gibi yap. Yani şöyle. Pek ses seda çıkarmadan kapıyı aç çık. Kapıyı çarparak kapa. Onlar birinin çıktığını anlayacaklar. Gece olsun bu arada. Çok gece de değil. 9-10 gibi. Bakkala falan git. Baya uzat ama o an. Git dolaş. Tehlikeli yerlere gitme g*** kolla. Onlar seni aramaya çıktıklarında onların göreceği bir yere otur. Onlarsız yapamayacağını anlarlar. Seni biyerciklere göndermezler.

____MUTLU SON___
Hayalgücün süper :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yaz okuluna mı gönderiyorlar? Bak kaçıyormuş gibi yap. Yani şöyle. Pek ses seda çıkarmadan kapıyı aç çık. Kapıyı çarparak kapa. Onlar birinin çıktığını anlayacaklar. Gece olsun bu arada. Çok gece de değil. 9-10 gibi. Bakkala falan git. Baya uzat ama o an. Git dolaş. Tehlikeli yerlere gitme g*** kolla. Onlar seni aramaya çıktıklarında onların göreceği bir yere otur. Onlarsız yapamayacağını anlarlar. Seni biyerciklere göndermezler.

____MUTLU SON___
Bulunca da SMACK DOWN COME BACK

Tapatalk ile gönderildi

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

____MUTLU SON___
Bi bakıma yaz okulu sonra amcamın yanında çalıştıracaklar şu an 1 ay kursum var ramazanın 11inci gününe kadar sonra amcamın yanında çalıştıracaklarmış :D bana kalan 12 gün bune lan yarı yıl tatilinden az :S işe yarıyabilirde babam beni döver la :D ben kaçarım 1 hafta :D kuzenim gile[DOUBLEPOST=1403022714,1403022680][/DOUBLEPOST]
Bulunduğun grubu hakediyorsun... :D
saol baya manyağımdır :D

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

____MUTLU SON___
Bunu yapar ama gelecekte sıkıntı çıkarır çünkü sonrada ornek annengil bi yere gidecek sende gitmek istemeyeceksin o zaman ne yapacak ?

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Denedim 10 saat dışarıda durdum bakkaldan yedim :)