TOİ.
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu Soruyu Ben De Diğer Doku Paketlerine Söyledim Neden Herkes Bunu Kullanmıyor Diyebende buna çok benzer bir resource pack yaptım forumda konusu hala duruyor ama seninki kadar tutmadı
farkım neydi benim ?
Bu Soruyu Ben De Diğer Doku Paketlerine Söyledim Neden Herkes Bunu Kullanmıyor Diyebende buna çok benzer bir resource pack yaptım forumda konusu hala duruyor ama seninki kadar tutmadı
farkım neydi benim ?
Bu Soruyu Ben De Diğer Doku Paketlerine Söyledim Neden Herkes Bunu Kullanmıyor Diye![]()
Yükselt.[DOUBLEPOST=1420658333,1420658166][/DOUBLEPOST]Bende ki sürümü 0.8 Gold'a mı yükseltsem yoksa 1.0.0 beklesem mi? @TOİ.
Yarı Yarıya Evet , Yarı Yarıya İse Hayır Çünkü : Doku Paketleri Genellikle Minecraft Üzerinde Kasma Etkisi Yapar Ama Bu Doku Paketi BASİT Olduğu İçin %36 Oranında Kasmayı Azaltır. Seçim Senin Bir Dene Derim...Bu paketi kullanırsak 1.8deki kasmaları ve lagları azaltabilirmiyiz? Hani basit olduğu için soruyorum
HemenYükselt.[DOUBLEPOST=1420658333,1420658166][/DOUBLEPOST]
Yarı Yarıya Evet , Yarı Yarıya İse Hayır Çünkü : Doku Paketleri Genellikle Minecraft Üzerinde Kasma Etkisi Yapar Ama Bu Doku Paketi BASİT Olduğu İçin %36 Oranında Kasmayı Azaltır. Seçim Senin Bir Dene Derim...
Onu Değiştirdik Zaten Cumartesi 9.0.0 Sürümünü Paylaşacağız...Şu gravel i hiç sevemedim nedense. Baya garip geldi.
Şu gravel i hiç sevemedim nedense. Baya garip geldi.
Onu Değiştirdik Zaten Cumartesi 9.0.0 Sürümünü Paylaşacağız...
Onu Değiştirdik Zaten Cumartesi 9.0.0 Sürümünü Paylaşacağız...
Bir insanın kusurunu bulunca çok mu mutlu oluyosunuz anlamıyorum ki..Birisi Şu Adama Bloku Değilde Bloğu Yazıcağını Hatırlatsın xD
Basit Kraft Gold 0.9.4
Bu Güncelleme İle Doku Paketine birçok Yenilik Eklendi !
Yenilikler Listesi ;
BLOKLAR
Saman Bloku
Demir Parmaklıklar
Lapis Bloku
Karpuz Bloku
Mob Doğurucu
Büyük Mantarlar
Miselyum Bloku
[Yenilendi]Obsidyen Bloku
Kuvars Cevheri Bloku
[Yenilendi]Cehennem Bloku
Tüm Kuvars Blokları
Tüm Kum Taşı Blokları
Tuzak Kapısı
[Yenilendi]Nilüfer
Ağ
Sarmaşık
[Yenilendi]Taş
Zümrüt Cevheri
ZIRHLAR
Altın Zırh
EŞYALAR
Altın Elma
Ok
Kek
Kömür
Havuç
Altın Havuç
Tüy
Havai Fişek
İndirme Linki :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Planet Minecraft'taki Konu Çok Yakında Düzenlenecektir...[DOUBLEPOST=1422361793,1422360889][/DOUBLEPOST]Biraz Geç Geldi Ama Olsun![]()