20GB Ramli BATİHOST Hub Sunucumuza Factions Sunucusuna Alım Yapıyoruz !! - http://minestar.mc.tc/

furkangokkusu22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ip
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adlı sitemizde yazıyor lütfen buildlerden vs anlayanlar gelsinler isterseniz oynamak içinde gelebilirsiniz.
herkesi bekliyoruz.

İP >>>>> MineStar.Batihost.Com

Evet sevgili arkadaşlar sunucumuzda başlayan Youtube tanıtım yarışması içeriği şöyledir.Sunucumuzu güzel bir şekilde tanıtan arkadaşımızın tanıtımı sitemize eklenicektir.Herkese açık bir şekilde herkes görebilecektir. ŞARTLAR :
- İyi bir mikrofona sahip olması.
- Saygılı , Küfürsüz video çekmesi.
- Sunucuda en az 8 saat vakit geçirmiş , deneyimli bir oyuncu olması.
Videolarınızı destek bölümünden , "Diğer İşlemler" kısmından gönderebilirsiniz.
Herkese başarılar arkadaşlar.

Son düzenleme:

EfenikÇorum

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
white list kapar mısın builder olmak istemekteyin voxel bilgim var.Çoğu Serverde Mimar Oldum.

Flity

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WhiteList Açık Kapayabilirmisiniz . World Edit World Guard Voxel Sniper ve World Painter Kullanabilirim . Yapı Çeşitlerini İyi Bilirim Terrain Olsun Medieval Çağa Kadar Biliyorum

furkangokkusu22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
WhiteList Açık Kapayabilirmisiniz . World Edit World Guard Voxel Sniper ve World Painter Kullanabilirim . Yapı Çeşitlerini İyi Bilirim Terrain Olsun Medieval Çağa Kadar Biliyorum
WhiteList değil o bot koruması biraz bekleyip öyle girmeyi deneyin

EVENT BAŞLIYOR FACTİON SUNUCUSUNDA HEPİNİZİ BEKLİYORUZ !!!

furkangokkusu22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Evet sevgili arkadaşlar sunucumuzda başlayan Youtube tanıtım yarışması içeriği şöyledir.Sunucumuzu güzel bir şekilde tanıtan arkadaşımızın tanıtımı sitemize eklenicektir.Herkese açık bir şekilde herkes görebilecektir. ŞARTLAR :
- İyi bir mikrofona sahip olması.
- Saygılı , Küfürsüz video çekmesi.
- Sunucuda en az 8 saat vakit geçirmiş , deneyimli bir oyuncu olması.
Videolarınızı destek bölümünden , "Diğer İşlemler" kısmından gönderebilirsiniz.
Herkese başarılar arkadaşlar.