TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Thx şu an bana şunu yapmak istiyorsun gibime geldidostum******* edersem sorumlusu sensin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Thx şu an bana şunu yapmak istiyorsun gibime geldidostum******* edersem sorumlusu sensin
11 yaşında mı çıktı 20'lik dişiniz?Geçmiş Olsun Kardeşim Ben Fazla Acısını Çekmedim Trolleme Gibi 20'Lik Diş Valla.
fırçalıyorum zatenHer dişte sinir yokmu , her sinir beyine bağlı değilmi
Azmı çehtimÇoh uzun işin en iyisi fırçala
bazen o bile etki etmiyir
![]()
diş ipi de kullanmalısın ^.^fırçalıyorum zaten![]()
o kadar detaylı sevmiyorum zaten bu öğlen nasılsa fırçayı boğazıma soktum heralde yanlışlıkla kustum bütün yediklerimi :/diş ipi de kullanmalısın ^.^
Diş fırçalarken flex rap yapsam bile boğazıma sokamam sen nasıl becerdiyseno kadar detaylı sevmiyorum zaten bu öğlen nasılsa fırçayı boğazıma soktum heralde yanlışlıkla kustum bütün yediklerimi :/
bende şöyle bi huy var dilimide fırçalıyorum nedense heralde baya gerileri fırçalamışımDiş fırçalarken flex rap yapsam bile boğazıma sokamam sen nasıl becerdiysen![]()
eyw yorumun için :/20 yasina gelmenize az kalmis olmanizdan 20 lik disleriniz cikmaya baslamis gunluk duzenli fircalamayi dislerinize bakim yapmayi unutmayin yoksa ilerde sorun cikarirlar![]()
cok dikkat et yoksa 25 yasinda filan dissiz kalirsin takma dis takmak zorunda kalirsineyw yorumun için :/
altta da var ama daha o etin üstüne çıkamamış et dişin şeklini almış çıkması yakındır :/Altta oluyor diye biliyorum 20'lik dişi senin ağrın altta ise 20'lik diştir. Bir de ablamın 18 yaşında olmuştu senin erken olmuş. 17 yaşındayım korkuyorum
Benimde sağ üstte çıkıyo galiba yaş 15 bisi anlamadım yarın kontrole gidecegimaltta da var ama daha o etin üstüne çıkamamış et dişin şeklini almış çıkması yakındır :/
Benimde sağ üstte çıkıyo galiba yaş 15 bisi anlamadım yarın kontrole gidecegim![]()