20th Century Fox Maze Runner: The Scorch Filminin Minecraft Fragmanını yayınladı.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
20th Century Fox Maze Runner: The Scorch Filminin Minecraft Fragmanını yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde Maze Runner filmi Minecraft için bir mod çıkardı.Hem modun tanıtımı için hemde filmin tanıtımı için Maze Runner'ın yeni çıkacak olan filmi The Scorch filminin fragmanını minecraft'a uyarladı ve 20th Century Fox'un Orjinal youtube hesabından yayınlandı.​

Maze Runner: The Scorch fragmanının minecraft'a uyarlaması:

Sizce nasıl olmuş?
Orjinal Fragman;

Mod'un videosu;

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koca koca adamlar oturup uğraşmış yani bunula. İlginç lan. :/ hayır çok da kaliteli de değil yani.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynı anda açarsanız orjinal ile minecraft uyarlamasını neredeyse kusursuz bir biçimde aynı :D ama daha kaliteli olabilirmiş.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Film de zaten The Island filminin çakması gibi duruyor. Gidin onu izleyin daha iyi. En azından ciddiye alınmış bir yapım o.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Film de zaten The Island filminin çakması gibi duruyor. Gidin onu izleyin daha iyi. En azından ciddiye alınmış bir yapım o.
görünüşe göre filmlerle alakan fazla yok The Maze Runner filmini izlersen harika olduğunu görebilirsin.The İsland filmiyle alakası bile yok tamamen ayrı filmler.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
görünüşe göre filmlerle alakan fazla yok The Maze Runner filmini izlersen harika olduğunu görebilirsin.The İsland filmiyle alakası bile yok tamamen ayrı filmler.

Aynen fragmanını izledim beğenmedim. Bir mekan var büsürü insan var. Buradan kaçanlar nanayı yemiş bir dünya görüyorlar. The island'ın olayı biraz farklıydı bunda da uzaylı gibi antin kuntin şeyler var. 15 tane aynı konseptte kitap yazılır. Film çekilmez çünkü pahalı.

Tabi fragmana göre konuşuyorum. Asıl filmi izlersem düşüncem değişebilir.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynen fragmanını izledim beğenmedim. Bir mekan var büsürü insan var. Buradan kaçanlar nanayı yemiş bir dünya görüyorlar. The island'ın olayı biraz farklıydı bunda da uzaylı gibi antin kuntin şeyler var. 15 tane aynı konseptte kitap yazılır. Film çekilmez çünkü pahalı.

Tabi fragmana göre konuşuyorum. Asıl filmi izlersem düşüncem değişebilir.
bu ilk filmin devamı ilk film bu filme göre değişik.İlk filmi izlemeni tavsiye ederim o zaman olayı anlayabilirsin.