Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lily pad da herhangi bi sorun göremedim internetiniz laglı olabilirmi ? ve compass da hiçbir bug yok seni şifre yerine atıyosa orası çakma lobidir /l yazman yeterli lobiye gitmek için o sorun analobi kapanırken sizi çakma lobiye atar oda günde sadece 1 kez sunucu kendini reslerken
internetimin laglı değil laglı olsa eninde sonunda kurtulurdum ama hiçbir türlü kurtulamıyosun beni analobi'deyken o giriş yapılan yere atıyor bunu birkaç kez yaptı evet /l yapmam yeterli ama habire atması sinir bozucu
internetimin laglı değil laglı olsa eninde sonunda kurtulurdum ama hiçbir türlü kurtulamıyosun beni analobi'deyken o giriş yapılan yere atıyor bunu birkaç kez yaptı evet /l yapmam yeterli ama habire atması sinir bozucu
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.