????

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanırım bu zamanla olan bir şey.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesinde şöyle yazıyo.

BiyoKinezi Göz Rengi Değiştirme...

Metotlar

Adım 1: Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.
Adım 2: Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.

Adım 3: Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4: Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Tamamiyle aynılarını yaptım. Gözlerimi kapattım ve karanlğa odaklandım. Kendimi bembeyaz bir odada gözlerim yeşil olarak uzunca bir süre hayal ettim. Sonra normal beni biraz uzağına koydum. Ve değişik beni yavaşça normal bene yürüttüm. İçine girdi. Sonra normal beni uyandırdım. Rüya gördürttürüyordum. Gözlerimi yavaşçene açtırdım, yeşil olarak tabi. Yavaş bir yürümeyle, aynaya bakmaya gittim. Sonra kendime geldim, kalktım, aynaya baktım. Sadece göz bebeklerim renk değiştirmişti (Yalan değildir)

Bu biyokinezi dediğimz şey gerçekmiş arkadaşlar. Yalan malan değilmiş. Gerçekten göz bebeğim renk değiştirdi. O anki heyecanımdan neye dönüştüğünü unuttum.
Eğer bunu hergün yatmadan önce yaparsam, bu tekniği tamamlayabilirim diye düşünüyorum.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamiyle aynılarını yaptım. Gözlerimi kapattım ve karanlğa odaklandım. Kendimi bembeyaz bir odada gözlerim yeşil olarak uzunca bir süre hayal ettim. Sonra normal beni biraz uzağına koydum. Ve değişik beni yavaşça normal bene yürüttüm. İçine girdi. Sonra normal beni uyandırdım. Rüya gördürttürüyordum. Gözlerimi yavaşçene açtırdım, yeşil olarak tabi. Yavaş bir yürümeyle, aynaya bakmaya gittim. Sonra kendime geldim, kalktım, aynaya baktım. Sadece göz bebeklerim renk değiştirmişti (Yalan değildir)

Bu biyokinezi dediğimz şey gerçekmiş arkadaşlar. Yalan malan değilmiş. Gerçekten göz bebeğim renk değiştirdi. O anki heyecanımdan neye dönüştüğünü unuttum.
göz bebeklerin yeşilmi oldu

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Resmini atsana çekip değişti ya
-,- Ciddi misin sen? Fotoğraf mı çektiğimi düşünüyorsun şimdi sen? Hayır çekmedim. Çekemedim çünkü ağmeğkeğ :D

Edit: Az önce tekrar gittim aynaya baktım eski haline dönmüş. Sanırım süreli bir şey bu.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Abi Bunu Yapmayı Denemek Bile Dinimize Uymaz Gibi Geliyor. Allah Bize Özel Verdiği Şeyi Değiştirmek...

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Abi Bunu Yapmayı Denemek Bile Dinimize Uymaz Gibi Geliyor. Allah Bize Özel Verdiği Şeyi Değiştirmek...
Yüca Allah bize bu vücudu vermiş. Düşün, spor salonna gidiyorsun, kaslarını geliştiriyorsun. Bu da fiziksel bir şeydir. Ve bu da fiziksel. Dinimize uymaz diye bir şey yok.